Gå til sidens hovedinnhold

Eurojackpot fredag: Hvem blir hoppende glad denne gangen?

Fredag er kvelden for Eurojackpot - spillet med de største pottene -som nå er på ca. 467 millioner kroner.

(Nettavisen)

Når man spiller om ca. 467 millioner så kiler det litt ekstra i magen, og en andrepremiepott på ca. 26 millioner er en solid trøstepremie. Det er i tillegg mange andre premier å vinne i Eurojackpot på fredag, men man må ha flaks og mye flaks. Har man så mye flaks at man får 5+2 rette tall i Eurojackpot vil livet trolig aldri bli det samme igjen.

Hver uke blir en norsk spiller Eurojackpot-millionær

Norske Eurojackpot-spillere liker å vinne stort og noen vinner store premier. I løpet av et år blir 52 norske spillere garantert millionærer med Eurojackpot. Det er nemlig en nasjonal tilleggspremie på en million kroner som trekkes hver eneste fredag. Denne ukentlige millionpremien kommer i tillegg til de andre premiepottene og er eksklusiv for norske Eurojackpot-spillere.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19.00

Andelslag - en spennende måte å spille Eurojackpot

Forrige uke var det et andelslag som vant den nasjonale premien i Eurojackpot. Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får 10 prosent av en eventuell gevinst.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker. Ved å delta i større systemspill øker muligheten for å få en eller flere premier, fordi systemene dekker flere kombinasjoner av tall.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår de at du besøker spillevettsidene.

Fredag er det ca. 467 mill. i potten

Fredag 7. mai er det altså ny trekning i Eurojackpot. Da ingen tok førstepremien under forrige fredags trekning har potten vokst til ca. 467 millioner kroner. Andrepremiepotten er ca. 26 millioner kroner. Hver fredag trekkes også som nevnt en nasjonal vinner uavhengig av Eurojackpots hovedtrekning, som vinner 1 million kroner.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr