Gå til sidens hovedinnhold

Eurojackpot-millionær: - Nå går jeg i bakken

Artikkelen er over 1 år gammel

Heldige Åse stakk av med 1 million og et reisegavekort på 100 000 kroner.

(Nettavisen)

Det var ingen som kapret til seg førstepremiepotten på fredagens trekning den 5. juni. Potten går dermed videre til neste uke. Det var derimot en nordmann som vant drøyt 800 000 kroner etter å ha prikket 5 rette og delt premien med sju andre spillere.

Kveldens vinnertall:

Hovedtall: 9 - 16 - 17 - 29 - 39.

Stjernetall: 1 og 8.

Klikk her for å spille Eurojackpot!

Stakk av med den nasjonale premien

Selv om det ikke var noen som fikk med seg førstepremiepotten kan en kvinne fra Lørenskog juble over å ha vunnet den nasjonale premien. Den nasjonale premien deles ut hver fredag. Den består av 1 million kroner og et reisegavekort på 100 000 kroner.

Den ferske millionæren heter Åse, og forståelig nok ble hun nærmest sjokkert da Norsk Tipping ringte henne for å fortelle den gode nyheten.

- Har jeg vunnet 1 million? Datteren min sover, ellers hadde jeg skreket for full hals, sier hun.

Kvinnen fortalte at mannen var på jobb og at hun akkurat skulle til å spise et kakestykke som var til overs fra hans fødselsdag.

- Det blir hverken kake eller søvn nå, tror jeg. Dette er noe av det rareste jeg har opplevd, sier hun og ler i telefonen.

Dette var nemlig bare tredje gangen hun hadde levert Eurojackpot-kupong. Snakker om flaks!

- Mannen min og jeg drømmer om å bygge hus, så dette kommer svært godt med hvis det blir en realitet. Men det aller første jeg skal unne meg en er dyr flaske sjampanje. Det har jeg aldri unnet meg før, flirer hun.

Vi gratulerer!

Ca 210 millioner i potten neste uke

Neste uke kan du vinne rundt 210 millioner kroner om du er av de heldigste som vinner førstepremien, og ca. 21 millioner kroner dersom du er vinner andrepremien helt alene. Det trekkes selvsagt som alltid en nasjonal vinner også.

Klikk her for å spille Eurojackpot!

Vinnersannsynlighet Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr