(Nettavisen)

I 1925-1926-sesongen vant Aston Villa 10-0 i hjemmekampen mot Burnley i august 1925, det er den største seieren deres i ligaen noensinne. Deretter slo de the Clarets 3-2 på Turf Moor i januar 1926.

Dette spillet på Villa-seier gir 4,10 i odds

Det er siste gangen Birmingham-klubben vant begge kampene mot Burnley i samme sesong. Det er 96 år siden.

Klikk her for å se Aston Villa mot Burnley med Strim - du får 7 dager gratis her

Denne gangen kan de klare det igjen. De slo Burnley 3-1 i Lancashire for knappe to uker siden, og torsdag kan de ta sesongens andre seier mot the Clarets.

Aston Villa - Burnley

Odds: Aston Villa vinner og begge lag scorer - 4,10 i odds

Kampstart torsdag 19. mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

St Mary's Stadium

Kampen vises på TV2 Play Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Aston Villa vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 4,10 i odds

Aston Villa spilte 1-1 mot Crystal Palace i helgen, og de har ikke annet enn æren å spille for. De har tatt 44 poeng så langt, og det gjør at de er fire poeng unna en plassering på øvre halvdel av tabellen, og at de har god avstand til nedrykkssonen.

3-1-seieren mot Burnley på Turf Moor for under to uker siden er én av kun to seire på de ni siste Premier League-kampene. Den eneste hjemmeseieren på de fem siste kampene kom mot bunnlaget Norwich.

Burnley har kun tapt én av de siste syv bortekampene mot Aston Villa. Fasiten viser tre seire, tre uavgjorte og ett tap, og de er ubeseiret i de tre siste bortekampene på Villa Park.

Nå er det 1,08 milliarder i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Det finnes også flere argumenter for å sette borteseier i denne kampen.

The Clarets har nemlig også vunnet 38 prosent av Premier League-kampene som er spilt på en torsdag. De har vunnet tre av åtte kamper. Det er den dagen i uken de har vunnet flest kamper på.

Klikk her for å se Aston Villa mot Burnley med Strim - du får 7 dager gratis her

Likevel går vi for hjemmeseier til Steven Gerrards lag.

Aston Villa har vunnet den siste hjemmekampen i ligaen de to siste sesongene. De slo Arsenal 1-0 i 2019-2020-sesongen og de vant 2-1 mot Chelsea sist sesong.

Ikke nok med det.

Burnley har tapt sesongens siste bortekamp i fire av de fem siste sesongene. Den eneste seieren i denne perioden kom mot Norwich i 2019-2020. Den gangen var the Canaries allerede rykket ned.

Burnley styrer egen skjebne

Ezri Konsa går trolig glipp av de to siste kampene til Aston Villa etter å ha skadet kneet i kampen mot Crystal Palace.

Calum Chambers vil antakeligvis erstatte ham.

Burnley må teste forsvarsspillerne James Tarkowski og Ben Mee. Begge er tilbake i trening etter å ha vært ute med skader.

Jay Rodriguez, Dale Stephens og Johann Berg Gudmundsson er også usikre, mens Matej Vydra og Ashley Westwood er begge langtidsskadet.

Nå er det 1,08 milliarder i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Burnley tapte mot Tottenham i helgen, men de har fortsatt skjebnen i egne hender. Med seier i de to siste kampene vil de overleve i Premier League, men et uavgjort-resultat mot Villa torsdag kan være tilstrekkelig til å gjøre at de klarer over nedrykksstreken. De har nemlig betydelig bedre målforskjell enn Leeds.

Klikk her for å se Aston Villa mot Burnley med Strim - du får 7 dager gratis her

Men vi tror de får problemer i Birmingham.

Det er interessant å notere seg for at Steven Gerrards lag har scoret det første målet i fire toppseriekamper på rad, men de har ikke vunnet de to siste. De tapte 1-2 mot Liverpool og spilte 1-1 mot Crystal Palace sist.

Begge lag har scoret i åtte av de ti siste kampene mellom Aston Villa og Burnley, og vi tror også det skjer i torsdagens kamp.

Vi tror at Aston Villa vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 4,10 i odds