(Nettavisen)

Crystal Palace - Manchester United

Kampstart onsdag 18. januar kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Selhurst Park

Kampen kan sees på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Crystal Palace slo Manchester United 1-0 sist lagene møttes på Selhurst Park. Det var den første hjemmeseieren til the Eagles mot De røde djevlene siden 1991.

London-klubben har onsdag muligheten til å vinne to kamper på rad mot United for første gang i historien, men vi tror ikke de klarer det.

Vi har lansert spill på at Manchester United vinner og holder nullen (se egen sak hos Sportspill), men det finnes flere spennende spill på denne kampen.

Rashford scorer i sin åttende kamp på rad

Vi tror at Marcus Rashford scorer. Det spiller du på her til 2,65 i odds

Marcus Rashford har vist seg fra sin beste side etter VM-pausen. Han ble matchvinner i derbyet mot Manchester City sist helg. Det var hans åttende mål på syv kamper.

Scoringen gjorde at han tangerte en 64 år gammel klubbrekord. Rashford har nå scoret i ni strake hjemmekamper for Manchester United. Han er den første spilleren på Old Trafford som har klart den prestasjonen siden Dennis Viollet gjorde det samme i 1959.

25-åringen har scoret 16 mål og har seks målgivende pasninger på 26 kamper for De røde djevlene denne sesongen.

Vi tror Rashford fortsetter å score på Selhurst Park mot et Crystal Palace-lag som kun har holdt nullen i én av de siste seks kampene. Det var mot nedrykkstruede Bournemouth.

Den engelske landslagsspilleren har riktignok kun scoret ett mål på åtte kamper mot Palace, men i den formen han er i akkurat nå tror vi han kan rette på den statistikken i onsdagens kamp.

Crystal Palace-råtass får gult kort

Vi tror at Cheick Doucoure får gult kort. Det spiller du på her til 3,30 i odds

Cheick Doucoure er en naturlig kandidat til å havne på dommer John Brooks’ notatblokk. Ingen i Crystal Palace har fått flere gule kort enn midtbanespilleren fra Mali denne sesongen.

23-åringen har fått seks gule kort på kun 16 kamper.

Manchester United vil trolig dominere på midtbanen, og det kan gjøre at Palce må være litt mer fysisk i spillestilen. Gjestene fra Old Trafford kontrer ofte med stor fart, og det kan bety at Doucoure må ty til ulovlige midler.

Kortene hagler med denne dommeren

Vi tror det deles ut over 3,5 kort i kampen mellom Palace og United. Det kan du spille på her til 1,62 i odds

John Brooks skal dømme onsdagens kamp mellom Crystal Palace og Manchester United. 33-åringen er blant dommerne som deler ut flest gule kort.

Av dommerne som har dømt ni kamper eller flere i Premier League denne sesongen, er det kun Peter Bankes som i snitt har delt ut flere gule kort per kamp enn Brooks.

Brooks har vist frem det gule kortet 39 ganger på ni kamper. Det betyr at han har delt ut 4,33 gule kort per kamp.

De to siste kampene mellom Palace og United har vært tøffe. Det viser iallfall kortstatistikken.

Det ble delt ut seks gule kort i den forrige kampen mellom Crystal Palace og Manchester United på Selhurst Park, og i den foregående kampen på Old Trafford var dommeren fire ganger nede i brystlommen og fisket frem det gule kortet.