Gå til sidens hovedinnhold

I kveld tangerer Ronaldo en vanvittig Champions League-rekord

Cristiano Ronaldo og Manchester United kjører over Young Boys fra start.

(Nettavisen)

Dersom Ronaldo spiller i tirsdagens kamp mot Young Boys, vil han spille sin 177. Champions League-kamp. Det er en rekord.

Ingen andre har spilt flere kamper enn det i verdens gjeveste klubbturnering. Men han må dele rekorden med den spanske keeperlegenden Iker Casillas. Han har også 177 kamper.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Messi er nede på fjerdeplass med 149 kamper i Champions League så langt.

Ifølge velinformerte Manchester Evening News kommer Ronaldo til å starte. Han er en spiller for de store anledningene, og er ikke kommet til United for å se Champions League-kamper fra benken. Ronaldo vil trolig bli hvilt mot West Ham i ligacupen i neste uke. Med Ronaldo med fra start vil United kjøre over Young Boys fra start.

Young Boys - Manchester United (1. omgang - totalt antall mål - over/under 1.5) - 2,15 (spillestopp tirsdag kl. 18.44)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United har slitt med å komme i gang i flere kamper denne sesongen. De har kun scoret to ganger i første omgang på de fire første kampene i Premier League.

Med Ronaldo på plass i startelleveren, tror vi det kan endre seg.

United ledet 2-0 etter de første 45 minuttene mot Young Boys sist de spilte mot sveitserne på bortebane. Det er en prestasjon vi tror De røde djevlene kan gjenta tirsdag.

At Manchester United scorer mer enn 1,5 mål i første omgang mot Young Boys til 2,15 i odds er et interessant spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Young Boys - Manchester United (Manchester United vinner og holder nullen) - 2,35 (spillestopp tirsdag kl. 18.44)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United spilte en solid kamp mot Newcastle da Cristiano Ronaldo gjorde comeback på Old Trafford i en alder av 36 år. Portugiseren scoret to mål i hjemkomsten, og sørget for at Manchester United vant kampen 4-1.

Nå topper Ole Gunnar Solskjærs mannskap Premier League-tabellen, og de starter Champions League-sesongen med bortekamp i Bern mot de sveitsiske ligamesterne Young Boys.

Det er ikke første gang Manchester United møter Young Boys i Champions League. Disse to lagene var også i samme gruppe i 2018-2019-sesongen. Den gangen vant De røde djevlene begge kampene. De slo sveitserne 3-0 på bortebane og vant 1-0 hjemme på Old Trafford.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Vi tror Ole Gunnar Solskjærs menn kan klare det samme denne gangen. Vi tror United vinner uten å slippe inn mål. I seks av de siste 13 kampene i Europa har United holdt nullen, og vi tror også at Premier League-laget kan klare det i Bern.

Manchester United har offentliggjort tropp som skal møte Young Boys i Champions League tirsdag. Det er ikke plass til den skadde spissen Edinson Cavani.

Dean Henderson og Phil Jones er heller ikke med til Sveits.

Lingard fra start?

Jesse Lingard ligger an til å få sjansen fra start i tirsdagens kamp mot Young Boys, ifølge lokalavisen Manchester Evening News. Dersom avisen får rett, vil han være tilbake i startelleveren hos Manchester United for første gang siden FA-cup-seieren mot Watford i januar. Det kan også bli et par andre endringer på laget.

Ifølge Manchester Evening News stiller United med denne startelleveren: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Shaw; Fred, Van de Beek; Lingard, Fernandes, Pogba; Ronaldo.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Young Boys pleier å score mål, og de har scoret i de seks siste kampene i alle turneringer. Den tidligere Premier League-manageren David Wagner spiller mer offensivt med Young Boys enn han gjorde med Huddersfield. Men de sveitsiske ligamesterne har ikke møtt et like sterkt lag som United.

Young Boys scoret tross alt kun tre mål på seks kamper sist gang de var i Champions League-gruppespillet. Med Varane og Maguire i United-forsvaret vil engelskmennene klarer å holde tett bakover. Vi tror Wagner & co taper mot United uten å score i tirsdagens kamp. At United vinner og holder nullen gir 2,35 i odds.