Gå til sidens hovedinnhold

Kamp-tidspunktet gir håp om ny Liverpool-seier mot Southampton

Liverpool er det eneste laget som har scoret i alle Premier League-kampene denne sesongen. Vi tror Mohamed Salah og Liverpool scorer flere mål mot Southampton lørdag.

(Nettavisen)

Liverpool står uten tap i de 25 siste Premier League-kampen som har hatt avspark klokken 16.00. Fasiten viser at de har vunnet 22 kamper og tre kamper har endt uavgjort.

Ikke nok med det. Liverpool har scoret i 22 ligakamper på rad siden mars, og de er det eneste laget som har scoret i samtlige kamper i Premier League denne sesongen.

Liverpool have scored in 22 Premier League games in a row since March and are the only side to find the net in all of their matches in the division this season.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

Jürgen Klopps menn er store favoritter i lørdagens kamp, og vi tror de innfrir.

Liverpool - Southampton

Odds: Liverpool vinner og holder nullen - 2,45

Kampstart lørdag 27. november 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Anfield

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Liverpool vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Liverpool har vunnet to kamper denne uken og holdt nullen i begge kampene, og vi tror også de kan klare det mot Southampton lørdag.

Jürgen Klopps menn har en fantastisk statistikk mot Southampton. Liverpool har vunnet syv av de siste åtte Premier League-kampene mot the Saints, og laget fra den engelske sørkysten kommer til Anfield som det dårligste bortelaget i Premier League i 2021.

Dårligste bortelaget i 2021

Southampton har tapt 13 av de 17 bortekampene etter årsskifte, og de har sluppet inn 43 mål i denne perioden. Det gir et snitt på 2,5 mål per kamp. De har tapt flere kamper og sluppet inn flere mål på bortebane enn noe annet Premier League-lagde i dette kalenderåret.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

Saken blir ikke bedre av at Southampton er uten seier i de syv siste bortematchene mot Liverpool (0-2-5).

De har tapt alle de fire siste kampene på Anfield. Målforskjellen 12-0!

Liverpool banket Arsenal 4-0 forrige lørdag, før de slo Porto 2-0 med et B-preget lag i midtuken i Champions League. Det er ingen grunn til å tro at Southampton skal klare å gjøre det bedre enn Arsenal og Porto.

Klopps menn har scoret minst to ganger i fem av de seks første hjemmekampene. Den eneste kampen de ikke klarte det var mot Chelsea.

Vi er overbevist om at Liverpool vinner lørdagens kamp og at de klarer å holde nullen. Det spiller du på her til 2,45 i odds