(Nettavisen)

På begynnelsen av 2000-tallet ble Verdal kjent som Lotto-bygden. Årsaken var en opphopning av vinnere med adresse i trønderbygden.

Dette spillet på cupkampen mellom Verdal og Rosenborg gir 1,82 i odds

Norsk Tipping synes de mange Lotto-vinnerne fra Verdal var så påfallende at de i 2009 satte i gang en granskning av vinnerlykken i bygden.

Vinnerlykken har imidlertid ikke smittet over på bygdens fotballag. Verdal holder til i 4. divisjon, og stedets fotballag trenger all den flaks de kan få når de får besøk av Rosenborg i 1. runden av cupen torsdag kveld.

Verdal - Rosenborg

Odds: Omgang med flest mål - 2. omgang 1,82 i odds

Kampstart torsdag 19. mai kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Coop Arena Verdal

Vi tror at det scores flest mål i 2. omgang i cupkampen mellom Verdal og Rosenborg. Det kan du spille på her til 1,82 i odds

Etter fem serierunder i 4. divisjon avdeling 1 i Trøndelag ligger Verdal på fjerdeplass. Laget er i kjempeform. De har vunnet de tre siste seriekampene. I forrige hjemmekampen slo de Vuku 2-0.

Nå er det 1,08 milliarder i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

De var også sterke i NM-kvaliken, hvor de slo Steinkjer 5-1 i den første kvalifiseringsrunden. Deretter vant de 5-2 mot Mosjøen.

Torsdag får ikke laget fra Lotto-bygden det like lett. Da tar Kjetil Rekdal med seg Rosenborg til Coop Arena Verdal.

Rekdal har fått en tøff start som trener på Lerkendal. Rosenborg sto med kun én seier etter de fem første serierundene, og det var begynt å murre i Trondheim.

RBK måtte vinne 16. mai-kampen mot Sandefjord, og de innfridde. De slo vestfoldingene 3–0, men det var minst to mål for få. Rosenborg ligger fortsatt nede på en skuffende 8.-plass på tabellen, ti poeng bak serieleder Viking.

Cup-kongene fra Lerkendal

Det siste Rekdal trenger torsdag er en cupexit, men det er svært sjelden eliteserielagene ryker ut mot lag fra 3.- og 4. divisjon. Selv om Rosenborg ikke har fått det til å klaffe denne sesongen, så tror vi ikke det blir noen cupbombe i Verdal.

RBK er nemlig ingen hvem som helst i norsk cupfotball. De er sammen med Odd fra Skien laget som har vunnet flest cupmesterskap.

Nå er det 1,08 milliarder i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Rosenborg har vunnet cupen tolv ganger siden 1902, og trønderne har spilt fire cupfinaler på de siste ni årene.

Verdal har en formidabel oppgave foran seg.

Og de vet det.

For Verdal og Rosenborg er ikke ukjente med hverandre. Torsdag møtes klubbene for tredje gang i cupen siden 2005.

De to første kampene mellom klubbene i cupen har vært målrike.

I 2005 vant Rosenborg 7-0 i Verdal, mens i 2011 endte kampen med 5-0-seier til gjestene fra Trondheim.

I begge kampene ga Verdal eliteserielaget kamp i de første 45 minuttene. Rosenborg ledet kun 1-0 etter første omgang i begge kampene.

Sist sesong fikk Melhus juling av RBK i 1. runden. Da tapte de 0-7, også i den kampen ledet Lerkendal-laget kun 1-0 etter første omgang.

Oddssetterne hos Norsk Tipping mener sannsynligheten for at Verdal skal vinne cupkampen mot Rosenborg er så liten at det ikke er forsvarlig å tilby odds på ren Brann-seier.

Du kan faktisk ikke sette penger på at det blir borteseier i kveld. Det tilbys rett og slett ikke spill på ren borteseier. Vi mener imidlertid å ha funnet et annet spennende spill på denne kampen.

Vi tror at Verdal vil prøve å gi eliteserielaget kamp så lenge kreftene holder. Det betyr at vi tror det kommer flest scoringer i løpet av de siste 45 minuttene. Da viser Rosenborg hvem som er heltidsfotballspillere.

Vi tror at det scores flest mål i 2. omgang i cupkampen mellom Verdal og Rosenborg. Det kan du spille på her til 1,82 i odds