Gå til sidens hovedinnhold

Leeds-spiss pepres med Haaland-videoer. Det gir uttelling i kveld.

Leeds-manager Marcelo Bielsa sender Patrick Bamford videoer av Erling Braut Haaland for å gjøre Leeds-spissen bedre foran mål. Vi tror det hjelper, og at han kommer på scoringslisten i kveld.

(Nettavisen)

Patrick Bamford avslørte tidligere denne uken at Leeds-manager Marcelo Bielsa sender ham klipp av scoringene til den norske spiss-sensasjonen Erling Braut Haaland, og Leeds-toppscoreren mener det hjalp ham da han scoret sitt åttende ligamål for sesongen mot Chelsea sist helg.

To og tre videoer om dagen

Bamford røpte i The Ornstein og Chapman Podcast at målet hans mot Chelsea minnet om noen av scoringene til den norske Borussia Dortmund-spissen, som er sønnen til den tidligere Leeds-spilleren Alf-Inge Haaland.

Bamford-scoring mot West Ham gir 2,20 i odds. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

- I løpet av uken får jeg sendt forskjellige ting. Av og til får jeg klipp av forsvarsspillere jeg skal møte, men de tre siste ukene har jeg fått to og tre videoer hver dag av Erling Braut Haaland. De er 15 minutter hver, forteller Bamford i podcasten.

- Jeg måtte se dem, og se hva jeg kunne lære av ham.

Fredag er det ca. 213 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00.

Og han har plukket opp noe.

- Jeg kan jobbe med eksplosiviteten i noen av løpene. Av og til går jeg på løp, hvor jeg ikke er 100 prosent besluttsom.

Vi tror han er besluttsom i kveld.

Har du ikke funnet den perfekte julegaven? Sjekk ut alle de nye Premier League-drakter her!

Leeds - West Ham - Patrick Bamford scorer mål - 2,20 (spillestopp fredag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Premier League. Patrick Bamford har vist at han holder nivået i Premier League. Den tidligere Chelsea-spilleren har scoret åtte ganger på elleve kamper i 2020-2021-sesongen, og alle målene har kommet i den engelske toppdivisjonen.

Likt med Harry Kane

Det gir et snitt på én scoring hvert 118. minutt i Premier League. Til sammenligning scoret han hvert 216. minutt i Championship sist sesong.

Fredag er det ca. 213 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00.

27-åringen ligger på femteplass på toppscorerlisten. Bare Dominic Calvert-Lewin (11), Heung-min Son (10), Mohamed Salah (9) og Jamie Vardy (9) er foran ham. Selv deler han femteplassen med Tottenham-stjernen Harry Kane.

Her kan du skrape Flax på nett

Men Leeds-spissen har kun scoret ett av de åtte målene sine hjemme på Elland Road. Det er på tide at han får bedre uttelling hjemme i Yorkshire.

Vi tror han har lært noe av Haaland-videoene og at hn scorer sitt andre mål på hjemmebane i kveld. 2,20 i odds er ikke all verden, men vi mener det er interessant spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken