(Nettavisen)

Det er ingen som har klart å slå Liverpool i ligaen i 2022.

Jürgen Klopps lag står med 14 seire og tre uavgjorte på de 17 ligakampene de har spilt etter nyttår.

Taper Liverpool mot Southampton tirsdag er Manchester City ligamestere i Premier League.

Her kan du se den nye Liverpool-drakten!

Men vi tror ikke at Southampton klarer å ta poeng fra et titteljagende Liverpool-lag.

Southampton - Liverpool

Odds: Liverpool vinner og begge lag scorer - 2,55 i odds

Kampstart tirsdag 17. mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

St Mary's Stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Liverpool vinner og begge lag scorer. Det kan du spille på her til 2,55 i odds

Liverpool så lenge ut til å få akkurat den hjelpen de trengte av West Ham søndag. Så slo Pep Guardiolas lag tilbake, men etter kun ett poeng til Manchester City mot the Hammers har Liverpool fortsatt en mulighet til å kunne ta ligatittelen.

Da er de helrøde avhengige av å vinne hengekampen mot Southampton og mot Wolverhampton i siste serierunde. Samtidig må de belage seg på å få hjelp av Steven Gerrards Aston Villa på Etihad neste søndag.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Tirsdag møter Liverpool et Southampton-lag som er i elendig form. De har tapt fire av de fem siste hjemmekampene.

The Saints har også en forferdelig statistikk mot Liverpool. De har tapt åtte av de siste ni ligakampene mot Merseyside-laget. Den eneste seieren kom hjemme på St Mary's i januar i fjor.

Her kan du se den nye Liverpool-drakten!

Southampton kan vinne to hjemmekamper på rad i ligaen mot Liverpool for første gang siden 2003-2004 og 2004-2005, men vi tror ikke de klarer det.

Van Dijk usikker

Saints får antakeligvis tilbake Fraser Forster og Stuart Armstrong. Det er positive nyheter for laget fra den engelske sørkysten. Begge har slitt med rygg- og kneproblemer, og var tilbake på treningsfeltet denne uken.

Liverpool-manager Jurgen Klopp så at Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Andy Robertson haltet av banen i FA-cupfinalen, og det er usikkert hvem som kan spille på St Mary's tirsdag.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Det som derimot er sikkert er at Fabinho er ute med en muskelskade.

Liverpool er ubeseiret i 16 kamper nå, og de har vunnet tolv av dem. Vi tror også at de vinner tirsdag, men the Saints kommer ikke til å gjøre det enkelt for dem. 1,38 i odds på borteseier er kjedelig, men vi har funnet et spill som det er gode argumenter for og samtidig bedre odds.

At Liverpool vinner og begge lag scorer utmerker seg som et svært interessant spill til denne kampen.

Jurgen Klopp og trenerapparatet til Liverpool jubler etter FA-cuptriumfen. Tirsdag jakter de på Premier League-tittelen.

Liverpool har kun holdt nullen i én av de siste seks bortekampene, og hvis de skulle mangler Van Dijk i denne kampen vil de være litt mer sårbare defensivt.

Bare sånn at Liverpool-fansen er advart: Saints har ofte vist seg frem fra sin beste side i kampene mot toppklubbene. De har spilt uavgjort hjemme mot Manchester City, Tottenham, West Ham og Manchester United, mens de slo Arsenal (1-0).

Liverpool skal være sterke nok til å vinne denne kampen, men Southampton har vist at de kan utfordre de beste lagene hjemme på den engelske sørkysten. Så dette blir ingen walkover.

Vi tror Liverpool vinner og begge lag scorer. Det kan du spille på her til 2,55 i odds