Gå til sidens hovedinnhold

Lukaku skyter Inter til Europa League-finale

Romelu Lukaku har scoret i ni Europa League-kamper på rad. I kveld skal han skyte Inter til finale i Europa League.

(Nettavisen)

Romelu Lukaku er den første Inter-spilleren som har scoret mer enn 30 mål i alle turneringer i en sesong siden Samuel Eto’o scoret 37 mål i 2010/2011-sesongen. Belgieren er en matchvinner. Vi tror han scorer i kveld.

Romelu Lukaku scorer mål - 1,90 (Spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League, semifinale. Spilles på nøytral bane i Düsseldorf. I kvartfinalen ble Romelu Lukaku den første spilleren i UEFA Cup/Europa League-historien som scoret i ni kamper på rad. Det strekker seg tilbake til november 2014 med Everton. Den belgiske stjernespissen har vært involvert i 15 mål på sine siste ni Europa League-kamper. Han har tolv mål og tre målgivende pasninger.

Toppscorerduell i kveld

Mandag blir det toppscorerduell mellom Lukaku og Shakhtars Júnior Moraes Begge spillerne har scoret fire mål så langt i Europa League-sluttspillet. De har scoret flest mål i sluttspillet sammen med Edin Višća fra Istanbul Basaksehir og Kai Havertz fra Leverkusen.

Ca. 45 millioner i Vikinglotto-potten. Lever kupongen her!

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United røk ut av Europa League mot Sevilla søndag kveld, i en kamp hvor de misbrukte en haug med store sjanser. De hadde kanskje trengt scoringsegenskapene til Lukaku, som de kvitte seg med. Nå kan belgieren istedet skyte Inter til finalen.

I Inter har han virkelig funnet seg til rette, og har virker bedre og bedre for hver kamp han spiller for Miano-klubben. Lukaku er en målmaskin, og vi tror han scorer i sin tiende Europa League-match på rad Oddsen på Lukaku-scoring er 1,90. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken