Gå til sidens hovedinnhold

Mann vant 14,8 millioner kroner i Lotto

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann tok hele førstepremiepotten i lørdagens Lotto, selv etter å ha sett trekningen trodde han ikke at det var han.

(Nettavisen)

Lotto-potten var på nøyaktig 14.869.835 kroner denne lørdagen. En mann fra Møre og Romsdal klarte med sin rekke og vinne alt. Mannen er, for å være mer presis, fra Hustadvika. Rekka han sopte inn førstepremiepotten med ser du nedenfor.

Lotto-tallene: 3 - 4 - 12 - 16 - 29 - 31 - 32

Tilleggstallet: 8

Fikk med seg trekningen - skjønte ikke at han vant

Mannen som vant i Lotto ene og alene, og ikke minst stort, var benket hjemme i stue sin og så på TV-trekningen, men skjønte ikke selv at han var den heldige. Derfor var det på finurlig vis ikke overraskende, at han ble meget overrasket, da Norsk Tipping ringte for å fortelle om hva som hadde skjedd. At kun én spiller hadde syv rette var han fullt klar over på dette tidspunktet, men at det var han selv kom brått på.

- Hva? Er jeg den ene vinneren? er mannens første reaksjon.

Når man har vunnet over 14 millioner kroner er det mye å ta innover seg, det gjorde mannen rett og slett litt målløs.

- Gleden er stor, men jeg er litt satt ut, sier han lattermildt.

Planene for pengene er han fortsatt i tvil om, men han kan bekrefte at det blir en liten feiring lørdag kveld. Det må kunne sies å være en god start.

- Jeg må summe meg og prøve å forstå hva som faktisk har skjedd. Men jeg er veldig glad. Tusen takk, sier mannen, som ønsker å være anonym.

Gratulerer!

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Håper du også på å bli Lotto-millionær?

Kveldens trekning viser på beste vis at man ikke må være noen Lotto-ekspert for å vinne, og allerede neste lørdag er det en ny mulighet til å vente i spenning på nye Lotto-resultater. Får kun du fullklaff med alle dine sju tall da, kan du vinne cirka 14 millioner kroner. Det eneste du må huske for å få sjansen er å levere Lotto før lørdag klokken 18:00.

Spill Lotto her, lykke til!

(Vinnersannsynlighet for førstepremie i Lotto er 1:5,4 mill. pr. rekke. )

Kommentarer til denne saken