Gå til sidens hovedinnhold

Newcastle tar sesongens første seier

Eddie Howe har ikke hatt mye å juble for som manager for Newcastle. Vi tror det snur mot Norwich.

(Nettavisen)

Newcastle - Norwich

Odds: 1.95 - 3.45 - 3.65

Kampstart tirsdag 30.november kl 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

St.James Park

Kampen kan sees på TV2 Play

Vi tror Newcastle vinner. Det spiller du på her til 1.95 i odds

Det er et skikkelig bunnoppgjør på St. James Park tirsdag kveld når Newcastle som ligger helt nederst tar i mot tabellnabo Norwich. Newcastle røk 2-0 borte mot Arsenal sist helg, mens Norwich kriget seg til 0-0 hjemme mot Wolverhampton.

Eddie Howe ble annonsert som ny manager i Newcastle 8. november. Han tok over etter at Steve Bruce fikk sparken, og starten på karrieren har vært tung. 19.november annonserte klubben at han hadde testet positivt på Korona, og han måtte se 3-3 kampen mot Brentford på et hotellrom.

Så langt i sesongen har det vært helt mørkt for klubben fra nord-øst England. De har spilt 13 kamper i Premier League, og står med seks uavgjorte kamper og syv tap.

De la seg lavt og parkerte bussen i bortekampen mot Arsenal, og dette fungerte utmerket i første omgang. Kvaliteten på Arsenals angrep ble til slutt for mye å håndtere utover i andre omgang og mål fra Bukayo Saka og Gabriel Martinelli gjorde at The Magpies måtte reise tomhendte hjem.

De to neste kampene kan nå bli helt avgjørende for om de fortsatt skal ha et liv i Premier League. Først kommer Norwich på besøk, før de tar i mot Burnley neste helg til et nytt bunnoppgjør.

I kampen mot Norwich må de klare seg uten den viktige kapteinen Jamal Lascelles og Matt Richie. De står over på grunn av for mange gule kort.

Det er ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Norwich inne i en god periode

Norwich fikk en blytung start på returen til Premier League etter opprykket fra Championship. De tapte de seks første kampene, før de kriget seg til 0-0 mot Burnley og tok sitt første poeng.

Den tøffeste dagen på jobben hadde de i bortekampen mot Chelsea når de røk 0-7. Da stinket det nytt nedrykk av klubben fra østkysten, og Daniel Farke som da var manager fikk to kamper til som sjef før han måtte rydde kontoret. I den første røk de 1-2 hjemme for Leeds før de reiste til Brentford og en ny vanskelig bortekamp.

Her klarte de overraskende nok å ta sesongens første seier, og enda mer overraskende var det nok at det var etter den kampen Farke fikk sparken. Dean Smith som akkurat hadde fått sparken i Aston Villa ble ansatt som ny manager, og i de to kampene han har ledet klubben har det sett bedre ut.

De fulgte opp seieren i Brentford med å vinne 2-1 hjemme mot Southampton, før de som nevnt holdt Wolverhampton til 0-0 på eget gress i forrige serierunde. I denne kampen hadde de flest skudd på mål og flest skudd totalt og mye tyder på at Norwich har løftet seg i forhold til starten av sesongen.

Mathias Normann har blitt en viktig brikke i dette Norwich-laget med sin krigermentalitet og gode offensive bidrag. Det var derfor en solid strek i regningen når han må gå av banen etter 35 minutters spill mot Wolverhampton.

Det er den mye omtalte bekkenskaden som fortsatt er problemet, og nå skal han til spesialist for å finne ut veien videre. Til kampen mot Newcastle er han uaktuell.

Newcastle tar sesongens første seier

Selv om Newcastle ikke har vunnet på de 13 første kampene har vi ingen tro på de går gjennom sesongen uten å vinne. De har ikke hatt marginene med seg og vi tror det snur mot Norwich. Historisk har de meget god statistikk mot The Canaries og har ikke tapt mot dem hjemme siden 1988.

I tillegg har Norwich store problemer med å få ballen i mål på bortebane. De har scoret to mål på seks kamper, og det var i 2-1 seieren mot Brentford.

Oppildnet av et entusiastisk hjemmepublikum tror vi angrepsrekka til Newcastle med Callum Wilson og Allan Saint-Maximin i spissen sørger for årets første trepoenger.

Seier til Newcastle spiller du på her til 1.95 i odds

Allan Saint-Maximin er en virvelvind av en spiller. Med ekstreme finter og fart er han en håndfull for de fleste forsvarere. Han har allerede like mange mål og assist i årets sesong som han hadde i hele fjor. Vi tror han enten scorer eller sørger for en assist i denne kampen.

Scoring på Saint-Maximin spiller du på her til 3.25 i odds

Assist på Saint-Maximin spiller du på her til 3,80 i odds