(Nettavisen)

Ingen klarte å gjette tallrekka ei heller denne fredagen. Storpotten fortsetter dermed å vokse, og vil på selveste nasjonaldagen 17. mai inneholde over 900 millioner kroner.

Lørdag kan du vinne 12 millioner på denne måten(*). Lever her før kl. 15.

Norsk 33-åring sikret 2. premien på 18,8 millioner

2. premiepotten ble delt mellom tre spillere fra Norge, Danmark og Tyskland. En heldig kar fra Rælingen i Viken var litt avventende da telefonen fra Hamar ringte, men det endte til slutt opp i ellevill jubel da han forsto budskapet om at akkurat han var blitt 18,8 millioner kroner rikere...

– Nå skal jeg kjøpe meg en fet bil og leilighet, var hans første kommentar.

– Dette har jeg dagdrømt om, og det føles helt utrolig at drømmen nå går i oppfyllelse.

Slett ikke verst nyhet å få på fredag den trettende, kan man si!

Eurojackpot har spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00

Nasjonal millionpremie endte i gledestårer

En oppringing på fredagskvelden passer ikke alltid: Hos hovedvinneren i Øygarden i Vestland var det kona i huset som kom først til telefonen. Etter at Telefonen fra Hamar ha fått rett person på tråden og formidlet beskjeden om millionpremien, sto jubelen i taket, og kvelden ble raskt fylt opp av både hyl og gledestårer.

– Så bra! Nei, dette var kjekt, svarer mannen da Norsk Tipping forklarer ham hvordan han har vunnet.

– Jeg har spilt Eurojackpot en stund, og noe Lotto, men aldri vært i nærheten av noen stor premie.

– Dette passer veldig bra. Vi holder p å å pusse opp litt og har ellers litt vaktmesteroppdrag hos familien. Vi har som mange andre travle dager, men nå skal vi nyte kvelden med litt ekstra godt i glasset fra innerst i skapet, dette må feires, avslutter karen fornøyd.

Vinnertallene

Slik så kveldens magiske tall ut:

7 - 13 - 30 - 43 - 47

Stjernetall: 7 - 11

Som nevnt blir 1. premiepotten på ca. 940 millioner kroner til neste trekning tirsdag 17. mai (utregning basert på gjeldende eurokurs på trekningskveld 13. mai). 2. premiepotten er på ca. 13 millioner kroner.


Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120