(Nettavisen)

Nottingham Forest - Sheffield United

Odds: Nottingham Forest vinner og det scores under 3,5 mål totalt

Kampstart 17. mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

City Ground

Kampen vises på Viasport 1 og Viaplay.

Vi tror Nottingham Forest vinner og det scores under 3,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.90 i odds

Nottingham Forest tar i mot Sheffield United til returoppgjøret i playoff-semifinalen om å komme seg til Premier League. De tok en sterk 2-1 seier i første kamp, der Sander Berge holdt liv i oppgjøret med sin sene scoring hjemme på Bramall Lane.

Vinneren kvalifiserer seg til den store finalen mot enten Luton eller Huddersfield på Wembley 29. mai.

Det er ca. 940 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Sheffield United hang i tauene

Etter det første oppgjøret er det faktisk Sheffield United som har mest grunn til å være fornøyd med resultatet. Selv den mest optimistiske supporteren ville innrømmet at det hadde vært fortjent om Nottingham Forest reiste hjem med et par måls ledelse.

Sheffield United ble utspilt store deler av oppgjøret, men i fotball handler det om å ikke gi opp uansett hvordan det ser ut underveis, og scoringen til Sander Berge etter 91 minutter gjør at spenningen fortsatt lever.

Helt til reduseringen til Berge hadde det vært en bortimot perfekt ettermiddag for Nottingham Forest i solskinnet på Bramall Lane.

Det var egentlig utrolig at de ikke ledet med mer enn de to målene Jack Colback og Brennan Johnson satte inn.

Fronttrioen bestående av Sam Surridge, Brennan Johnson og Philip Zinckernagel terroriserte Sheffield United hele ettermiddagen, og i en kamp som i utgangspunktet er fylt med spenning og nervøsitet, var det fascinerende å se Nottingham Forest spille den fartsfylte angrepsfotballen de har stått for i årets sesong.

Selv om hjemmelaget hadde ballen mest og hevet seg noe i andre omgang, var det Forest som var klart farligst og hadde de største sjansene kampen sett under ett.

Berges redusering gjør som nevnt at det fortsatt er liv i oppgjøret, men skal Sheffield United vinne sammenlagt må de i hvert fall luke bort personlige feil. Det var det nemlig på begge scoringene til Nottingham i det første oppgjøret.

Nottingham Forest får tur til finalen på Wembley

Nottingham Forest har et meget bra utgangspunkt før oppgjøret på City Ground - der Sheffield United må vinne og ta litt sjanser.

Hjemmestatistikken til Forest er brutalt sterk, og på de ti siste kampene i serien står de med ni seiere og en uavgjort. De er også ubeseiret på de fem siste hjemmekampene mot Sheffield United i alle turneringer.

Sheffield United på sin side tar nok ikke med seg bøttevis med selvtillit til dette oppgjøret, og borteformen har ikke vært den råeste i avslutningen av sesongen.

På de fem siste kampene på fremmed gress står de med en seier, to uavgjorte og to tap. Det blir ikke noen målfest denne gangen heller, men vi tror Nottingham Forest er hakket bedre, og tar en knepen seier.

Nottingham Forest vinner og det scores under 3,5 mål totalt spiller du på her til 2.90 i odds