(Nettavisen)

Fra seier 6-1 til tap 1-6. Det svinger virkelig av Odd om dagen. Søndag kveld kommer Stabæk på besøk til Skagerak Arena i Skien.

Odd - Stabæk H 1,70 (spillestopp 20:25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Odd gikk på en real smell borte mot serieleder Bodø/Glimt forrige helg i oppgjøret de til slutt tapte hele 1-6. I forrige hjemmekamp slo de Mjøndalen med samme sifre og ligger etter forrige helgs resultater på 3. plass med 31 poeng.

Onsdag er det ca. 59 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Småpene 6-1-2 hjemme i Skien. De vant 1-0 i det omvendte møtet mellom lagene på Nadderud tidligere i sesongen, mens det ble 2-1 seier her i fjor. Lauritsen og Semb Berge er begge ute med skade.

Telemarkingene får revansj

Stabæk fikk med seg alle de tre poengene fra hjemmekampen mot FK Haugesund forrige lørdag i kampen de vant 2-1 på Nadderud. Innbytter Darren Maatsen ble matchvinner med sin første scoring for klubben i det oppgjøret. Jan Jönssons mannskap er på 7. plass med 22 poeng før turen til Skien søndag kveld og kan se tilbake på en finfin første halvdel av sesongen. 2-4-2 borte.

Sjekk alle søndagens oddstips her.

Moe og Kassi er fortsatt ute, men sistnevnte rapporteres tilbake i trening. Skytte er hentet tilbake fra Bodø/Glimt og spilte fra start sist.

Vi tror Odd reiser seg og tar revansje for nederlaget sist. Hjemmeseier i Skien.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset