(Nettavisen)

Hertha er nemlig én av kun seks Bundesliga-klubber som har rykket ned i playoffen. De tapte 3-4 sammenlagt mot Fortuna Düsseldorf forrige gang de spilte playoff i 2011-2012-sesongen.

Slik kan du få 3,05 i odds på playoff-kampen mellom Hertha og Hamburger SV

Hamburg spiller playoff for tredje gang, men det er første gang de deltar i playoffen som 2. Bundesliga-klubb. De overlevde i toppdivisjonen på bortemålsregelen i 2013-2014-sesongen og de vant etter ekstraomganger i den påfølgende sesongen.

Vi tror Hamburger SV kan klare uavgjort på Olympiastadion.

Hertha Berlin - Hamburger SV

Odds: Uavgjort - 3,05 i odds

Kampstart torsdag 19. mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Olympiastadion

Kampen vises på Vsport 2 og Viaplay Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,05 i odds

Hertha Berlin, som har nordmennene Rune Almenning Jarstein og Fredrik Bjørkan i troppen, har hatt en grusom sesong i den tyske toppdivisjonen.

Etter å ha endt på nedre halvdel av tabellen de fire siste sesongene, gikk det skikkelig galt denne sesongen. Laget havnet tredje sist i Bundesliga, og må ut i playoff mot laget som endte på tredjeplass i 2. Bundesliga.

Statistikken viser at Bundesliga-laget kun har vunnet én av de siste syv hjemmekampene i kvaliken, og vi tror også at Hertha Berlin får problemer mot Hamburger SV hjemme på Olympiastadion.

Klikk her for å se Hertha Berlin - Hamburger SV på Strim - du får 7 dager gratis her

Formen er skral. Hertha har kun vunnet én av de siste ni hjemmekampene i Bundesliga denne sesongen. Da hjelper det lite at de har en sterk statistikk mot Hamburger SV. Hovedstadslaget har nemlig vunnet de fem siste kampene mot laget fra Tysklands nest største by.

Nå er det 1,08 milliarder i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Dette blir en litt spesiell kamp for Hertha-trener Felix Magath. Han vant tre Bundesliga-titler og Europacupen som spiller for Hamburger SV, og nå skal han forhindre at klubben gjør comeback i Bundesliga.

Det blir ikke enkelt.

Hamburger SV er i kjempeform. De lå for noen uker siden håpløst plassert på sjetteplass, men har etter fem seire på rad krøpet opp på tredjeplassen. De hadde like mange poeng som Darmstadt, men bedre målforskjell.

Robert Glatzel er mannen Hertha må se opp for. Han har scoret fem mål på de fem siste kampene, blant annet det viktige 1-1-målet mot Rostock.

Hamburger SV rykket ned fra Bundesliga i 2018, og har siden den gang havnet på fjerdeplass tre sesonger på rad. Nå brøt de endelig den rekken.

Den tradisjonsrike klubben hadde spilt i Bundesliga i 54 år da de rykket ned. Nå er de kun 180 minutter fra å rykke opp igjen.

Den eneste spillerne som er ute hos gjestene er venstrebacken Tim Leibold og midtbanemannen Anssi Suhonen.

Rune Almenning Jarstein er ute med en kneskade og står ikke i mål hos hovedstadsklubben, og i følge velinformerte Bundesliga.com kommer den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Fredrik Bjørkan til å starte på benken i torsdagens første playoff-kamp.

Klikk her for å se Hertha Berlin - Hamburger SV på Strim - du får 7 dager gratis her

Disse playoff-kampene er ofte jevnspilte, og vi tror også torsdagens kamp tett og jevn. Hamburger SV vil være fornøyd med uavgjort på Olympiastadion, og vi tror et Hertha-lag som sliter med selvtilliten kan få problemer med å vinne på hjemmebane.

Uavgjort-oddsen lokker mest.

Vi tror at kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,05 i odds