Gå til sidens hovedinnhold

Real Madrid med og uten Ramos er to forskjellige lag

Onsdag er Sergio Ramos tilbake hos Real Madrid. Da vinner de spanske gigantene.

(Nettavisen)

Det er ikke mange spillere i Europa som er viktigere for laget sitt enn Sergio Ramos. Det er bare å se på Real Madrids elendige Champions League-statistikk uten kapteinen på banen. Denne sesongen har de tapt to kamper mot Shakhtar Donetsk. I begge kampene har Ramos vært ute.

Onsdag er det ca 265 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Los Blancos har kun vunnet to av de siste elleve Champions League-kampene uten Ramos i lagoppstillingen. Fasiten viser´to seire, en uavgjort og åtte tap. Det er åtte tap for klubben som har vunnet tre av de fem siste Champions League-titlene.

Ramos er en av historiens beste midtstoppere. Han binder sammen forsvaret til Real og kan alle de små tjuvtriksene for å stoppe de beste angriperne i verden. Men har er også en viktig spiller offensivt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Reals nummer 4 scoret nylig sitt 100. mål for klubben i 3-2-seieren mot Inter. Det er ikke mange midtstoppere som er en like stor trussel foran mål som Real-kapteinen. Han scoret på alle straffesparkene sist sesong, men han kan også score på frispark eller med hodet på dødballer. I tillegg har han en god pasningsfot og er en tydelig lederfigur på banen. Med Ramos tilbake vinner Real på Santiago Bernabeu onsdag.

Real Madrid - Borussia Mönchengladbach (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,30 (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, gruppe B. Etter at Real Madrid tapte 0-2 mot Shakhtar Donetsk i forrige uke, og Inter slo M'Gladbach 3-2 i Tyskland, er situasjonen slik at alle fire lagene i gruppe B kan gå videre til utslagsrundene i Champions League.

Det ligger an til en dramatisk kveld onsdag.

Skulle bunnlaget Inter vinne mot Shakhtar, vil de gå videre fra gruppespillet om Madrid taper hjemme mot M'gladbach. Det er ikke et scenario som kan avskrives. Gladbach vil slå tilbake etter 3-2-tapet mot Inter i forrige uke og Madrid er ustabile om dagen.

Zidane går alltid videre som trener

De regjerende La Liga-mesterne røk ut av Champions League i åttendedelsfinalen sist sesong, etter å ha tapt 2-4 sammenlagt mot Manchester City, og de står nå i reel fare for ikke å gå videre fra gruppepsillet for første gang noensinne.

Los Blancos ligger på tredjeplass i gruppen før den siste runden, hvor de møter topplaget i gruppen Borussia Mönchengladbach på Santiago Bernabeu.

Onsdag er det ca 265 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Etter å ha fått en forferdelig start på sesongen, er Zidanes fremtid i Madrid i fare. Dersom den spanske storklubben skulle ryke ut av Champions League før utslagsrundene er det mye som tyder på at han får sparken.

Men den franske legenden har en enorm statistikk å vise til i Champions League.

Kun en gang i karrieren har Zidane ikke tatt seg videre fra gruppespillet i Champions League. Det var tilbake i 2000. Den gangen spilte han for Juventus. Han har alltid gått videre som manager, og det gjør han også onsdag.

Ødegaard ute med skade

For Zidane har fått tilbake to sentrale spillere før skjebnekampen mot M'gladbach. Sergio Ramos og Dani Carvajal er begge med i troppen.

Ramos vil gå inn i midtforsvaret sammen med Raphael Varane, men det er ikke selvsagt at Carvajal går rett inn på laget etter at Lucas Vazquez har storspilt på høyrebacken.

Her kan du skrape Flax på nett

På midtbanen har Zidane færre alternativer siden Martin Ødegaard og Fede Valverde er ute med skader.

Karim Benzema er også den eneste spissen i troppen siden både Luka Jovic og Mariano Diaz er utilgjengelig. Eden Hazard er også ute.

Madrid har kun tapt én av de siste fem kampene mot Gladbach i Europa, tre av kampene har endt uavgjort.

Real Madrid pleier å levere når de er presset. Real har ledet til pause i to av de tre siste kampene i gruppespillet, og vi tror de vil kjøre på fra start mot Gladbach. Oddsen på at de spanske gigantene leder til pause og vinner kampen er 2,30. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken