Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo er ustoppelig i Champions League

Cristiano Ronaldo har scoret 15 mål i Champions League for Manchester United. Vi tror mål nummer 16 kommer i tirsdagens kamp mot Young Boys.

(Nettavisen)

Cristiano Ronaldo er helt ustoppelig i Champions League. Han er ikke bare tidens mestscorende spiller i turneringen, med 134 mål på 176 kamper, men han er også mannen med flest målgivende pasninger i Champions League med 42.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

36-åringen er også spilleren som har flest mål i Champions League i løpet av én sesong. Han scoret 17 mål i 2013-2014-sesongen.

Ikke nok med det. Portugiseren har i tillegg flest mål i utslagsrundene i verdens gjeveste klubbturnering med 67.

Det er heller ingen som har flere finaleseire enn ham. Ronaldo har vunnet fem Champions League-finaler til sammen. Samtidig er han eneste spilleren som har scoret i tre Champions League-finaler.

At Ronaldo scorer det første målet i kampen mot Young Boys gir 3,25 i odds

Men rekordene stopper ikke der. Ronaldo er eneste spilleren som har scoret i alle seks gruppespill-kampene, eneste spilleren som har scoret i elleve Champions League-kamper på rad og eneste spilleren som har scoret ti mål mot samme klubb (Juventus) i turneringen. Ole Gunnar Solskjær har hentet en målmaskin tilbake til Old Trafford.

Young Boys - Manchester United - Cristiano Ronaldo 1. målscorer - 3,25 (spillestopp tirsdag kl. 18.44)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Cristiano Ronaldo scoret to mål i lørdagens comeback for Manchester United. Han scoret blant annet kampens første mål like før pause på Old Trafford.

Ronaldo er ikke en hvilke som helst 36-åring, men tallene fra statistikk-nettstedet Opta viser at portugiseren var spilleren som hadde det nest raskeste løpet på banen i lørdagens kamp.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det viser at til tross for at han blir eldre, har han fortsatt hurtigheten som kan parkere et hvilket som helst forsvar. Ronaldo ble målt til 34,20 km/t, bare lagkamerat Aaron Wan-Bissaka var marginalt kjappere enn ham med 34,59 km/t. Vi tror Ronaldo løper Young Boys-forsvaret i senk i tirsdagens kamp.

15 CL-mål for United

Han har scoret 15 mål på 52 Champions League-kamper for Manchester United. Med den formen portugiseren viste mot Newcastle, tror vi at han spiller sin 53 kamp i Champions League for De røde djevlene tirsdag, og at han scorer sitt 16. mål i turneringen.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Sist gang Ronaldo scoret for Manchester United i en Champions League-kamp var i semifinalen mot Arsenal 5. mai 2009. Det er 4515 dager siden. Den gangen scoret han to mål. Portugiseren har totalt scoret 134 mål på 176 kamper i den gjeveste klubbturneringen i verden. Det gjør at han scorer i snitt 0,76 mål per kamp. At han scorer mot Young Boys gir 1,60 i odds, men vi tror han kan gjenta prestasjonen fra lørdagens kamp, hvor han scoret kampens første mål.

At han scorer det første målet i kampen mot Young Boys belønnes med 3,25 i odds.