(Nettavisen)

Kristiansund - Rosenborg

Odds: 2.55 - 3.60 - 2.50

Kampstart søndag 03. oktober kl 20.00

Spillestopp kl 19.59. Live odds etter kampstart

Kristiansund Stadion

Kampen kan sees på Eurosport Norge, Eurosport Player og discovery+

Vi tror det blir uavgjort. Spill på det her til 3.60 i odds

Kristiansund var høyt oppe etter at de snudde siste hjemmekamp i Eliteserien mot Haugesund på slutten og sikret seg tre poeng.

Etter det har de kommet ordentlig ned på jorden igjen med tap for KFUM borte i cupen, og for Brann i Bergen sist helg. Begge kampene endte 3-1 til hjemmelaget.

At det kom en reaksjon etter kraftanstrengelsen mot Haugesund var muligens ingen overraskelse, og kampen mot KFUM var i følge kaptein Dan Peter Ulvestad den dårligste av laget på flere år.

Bortekampen mot Brann var omtrent like ille, og kapteinen måtte samle spillergruppa til et lite oppvaskmøte for å tenne gnisten igjen. I den tøffe og jevne eliteserien må lagene være påskrudd i hver kamp for å ta poengene de ønsker.

Kristiansund har også slitt litt med sykdom i spillergruppen den siste tiden, og det kan være med å forklare noe av grunnen til at energien har vært fraværende de to siste kampene.

Nå har de fått noen flere dager på seg til å bli friske, og det trenger de når Rosenborg på gulljakt kommer på besøk.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Rosenborg er best for tiden

På de åtte siste kampene i Eliteserien er det Rosenborg som har sanket flest poeng med syv seiere og kun ett tap. De står altså med 21 poeng, og serieleder Bodø/Glimt er nærmest med sine 18.

Nå fikk sikkert Trønderne med seg at Glimt-kaptein Ulrik Saltnes måtte ut med skade i gårsdagens oppgjør borte mot CSKA Sofia i Europa Conference League. Han forlot stadion på krykker og det er foreløpig usikkert hvor lenge han er ute.

Saltnes er en viktig brikke i et Glimt-lag som leder serien, og hvis han blir lenge ute kan det være med på å gjøre veien til et Rosenborg-gull enklere.

I tillegg er Molde noe ustabile i prestasjonene, så helgens kamp i Kristiansund blir ekstremt viktig for begge lag, i og med at Kristiansund drømmer om medalje og Rosenborg selvsagt drømmer om gull.

Trønderne valset over Mjøndalen i siste hjemmekamp og selv om avgjørelsen kom først i det 90.minutt når Noah Holm satte inn 3-1 kunne seieren vært mye større. Stefano Vecchia satte inn de to andre målene, og han er i fyr og flamme om dagen.

Vecchia står nå med syv scoringer på de fem siste kampene og blir en viktig brikke i innspurten. Eneste skåret i gleden var at den viktige sisteskansen André Hansen måtte ut med skade.

Kristiansund er sterke hjemme

Kristiansund har siden opprykket til Eliteserien vært meget sterke på hjemmebane. I år har de åtte seiere, en uavgjort og ett tap på de ti kampene de har spilt på Kristiansund stadion.

Historisk sett har Rosenborg vært den tøffeste motstanderen, og på de fire kampene lagene i mellom på denne banen er status en Rosenborg-seier og tre uavgjorte kamper.

Vi tror at lagene utligner hverandre på søndag kveld og at dette ender uavgjort.

Spill på det her til 3.60 i odds

Stefano Vecchia har blitt en nøkkelspiller i Rosenborgs medaljekamp med sine syv mål de siste fem kampene. Vi tror han fortsetter i samme sporet også mot Kristiansund og scorer igjen.

Spill på det her til 2.65 i odds