(Nettavisen)

Rosenborg og Sandefjord har møttes ni ganger i serien siden 2006, men trønderne har aldri tap mot vestfoldingene hjemme på Lerkendal.

Målforskjellen er brutale 27-6.

Rosenborg - Sandefjord

Odds: Rosenborg vinner med to mål eller flere - 2,10 i odds

Kampstart mandag 16. mai kl. 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Lerkendal

Slik ser du kampen:

Den vises på Discovery +

Vi tror at Rosenborg slår tilbake og vinner med to mål eller flere mot Sandefjord. Det gir 2,10 i odds

Rosenborg fikk en bra start på sesongen med 1-1 borte mot regjerende seriemester Bodø/Glimt, og deretter 1-0-seier hjemme over Odd.

Det stilnet kritikken en del i Trondheim, men nå begynner det allerede å murres igjen.

Mareritt-start for RBK

For etter 0-2-1 på de tre kampene etter den tid er det klart å tydelig at Rosenborg under Kjetil Rekdals ledelse ikke har noe eget definert spill.

Det virker som de oftest legger opp spillet etter hvordan motstanderen opptrer, og dermed sliter de kraftig når det forventes at de skal styre kampene. Slikt godtas sjelden i Trondheim, og det skal ikke mange kampene til med en slik tilnærming før Rekdal nok vil få folket mot seg.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

0-3 borte mot Strømsgodset sist var fullstendig krise, og nå peker pilen kraftig nedover for Rosenborg. De ligger nede på en skuffende 13.plass, like over streken med seks poeng. Augustinsson er fortsatt ute.

Med Sandefjord vet man aldri helt hva man får. De er ujevne som dagen er lang, og med 2-0-3 står de med seks poeng. Utrolig nok har begge seirene kommet på bortebane, og ikke i noen "vanlige" kamper.

Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Neida, de slo Haugesund 3-1 borte i første runde, i tillegg til at de plutselig smadret Strømsgodset hele 5-0 noen kamper etterpå. Sist ble det et klart hjemmetap 1-3 for Vålerenga, men man kan likevel ikke avskrive Sandefjord som klarer å lage gull utav gråstein hver sesong.

Foss er ute med skade.

Sandefjord har ikke vunnet i Trondheim siden 2006. Det er også den eneste seieren deres der, men det var i cupen. Rosenborg har vunnet åtte av de siste ni seriekampene mot vestfoldingene på Lerkendal, og seks av dem er vunnet med to måls margin eller flere mål.

Vi tror at Rosenborg slår tilbake og vinner med to mål eller flere mot Sandefjord. Det gir 2,10 i odds