Gå til sidens hovedinnhold

Sagosen og Norge herjer med Russland

En uthvilt Sander Sagosen senker Russland i lørdagens kamp i håndball-EM.

(Nettavisen)

Sander Sagosen satt på benken over halve åpningskampen mot Slovakia, og scoret kun tre ganger mot den svake vertsnasjonen da Norge vant med ti mål.

Lørdag er Russland motstander. Da vil den norske stjernespilleren gi russerne juling. Sagosen scoret seks ganger mot russerne i VM i 2017. Denne gangen tror vi han kommer til å score flere mål.

Norge - Russland

Odds: Vinner margin - Norge vinner med 6-10 mål - 2,55

Kampstart lørdag 15. januar klokken 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Ondrej Nepeala Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på TV3/Viaplay. Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Norge vinner med seks til ti mål. Det spiller du på her til 2,55 i odds

De første 20 minuttene av åpningskampen mot vertsnasjon Slovakia torsdag var ganske jevnspilt, men utover i kampen ble nivåforskjellen på lagene mer og mer tydelig og Norge vant med. 35-25.

Nå venter den tøffeste kampen i gruppespillet - mot Russland. Dette oppgjøret gir trolig to poeng videre inn i hovedrunden siden man forventer at Russland er laget som følger Norge videre fra gruppespillet.

Så stor er potten i Lotto. Her kan du levere kupongen her.

Norge har tapt to av de tre siste kampene de har spilt mot Russland, men de vant mot russerne i gruppespillet i VM i 2017. Den gangen vant Norge 28-24, men resltatene i de siste kampene tyder på at det russiske laget er svakere i årets mesterskap.

Skuffet i åpningskampen

Russland var store favoritter mot Litauen i åpningskampen sin på torsdag. De lå foran med fem mål til pause, og de fleste forventet at russerne skulle fortsette å kjøre over Litauen i andre omgang.

Det skjedde ikke. Istedenfor tapte Russland overraskende andre omgangen med tre mål, og dermed ble det en knapp 29-27-seier.

Russerne mangler en av de største profilene sine. Nantes-spilleren Alexander Shkurinskiy sliter med en skade og spiller ikke i EM. Det er tydelig at det er et eller annet som mangler i det russiske laget.

Så stor er potten i Lotto. Her kan du levere kupongen her.

Det viste også oppkjøringen til mesterskapet.

Russerne overbeviste ikke i de to oppgjørene mot et ungt kroatisk mannskap. De vant riktignok den ene kampen 28-26, men det var i en kamp kroatene gjorde store endringer på laget. Velimir Petkovics mannskap tapte også to treningskamper mot Hviterussland i november.

Norge skal være sterke nok til å vinne greit mot Russland. De norske håndballguttene har vunnet med fire mål i de to siste kampene mot russerne, men vi tror de kan vinne med større margin i denne kampen.

Norge skal være det beste laget, og vi tror de norske håndballguttene vinner med seks til ti mål. Det gir fine 2,55 i odds hos Norsk Tipping.

Vi tror at Norge vinner med seks til ti mål. Det spiller du på her til 2,55 i odds