Gå til sidens hovedinnhold

Stefan Johansen og QPR slår Manchester United-legendens lag

Mye har gått galt for Wayne Rooney og Derby det siste året. Nå kan Stefan Johansen og QPR lage mer trøbbel for den tidligere Manchester United-helten.

(Nettavisen)

Queens Park Rangers rykket ned fra Premier League etter 2014-2015-sesongen, men etter syv sesonger på nest øverste nivå virker det som London-klubben kan kjempe om opprykk denne sesongen.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Etter et halvt års vellykket låneopphold fra Fulham ble Stefan Johansen Queens Park Rangers spiller på permanent basis i august. Den tidligere norske landslagsspilleren er en nøkkelspiller for manager Mark Warburton, som har gjort 30-åringen til kaptein.

Det er en oppgave han er godt kjent med.

Vardøværingen var også kaptein for Norge i sine fire siste år som landslagsspiller. I mars besluttet han å kun konsentrere seg om klubbfotballen. Han står registrert med 56 kamper og seks mål for det norske landslaget.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Denne sesongen skal nordmannen forsøke å lede London-klubben tilbake til Premier League, og mandag tar de et nytt steg mot opprykk.

Derby County - Queens Park Rangers

Odds: QPR vinner - 2,50

Kampstart mandag 29. november kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Pride Park

Kampen kan sees på Vsport1

Vi tror Queens Park Rangers vinner Det spiller du på her til 2,50 i odds

Derby er i trøbbel. Klubben ble i juli ilagt en bot på drøyt én million kroner for økonomiske uregelmessigheter, og i september ble den satt under administrasjon.

Et feilslått salg av klubben, samt de økonomiske konsekvensene av koronapandemien, har bare gjort situasjonen verre for klubben der Manchester United-legenden Wayne Rooney er manager.

Wayne Rooneys lag har i lengre tid hatt en mulig poengstraff hengende over seg, og nå er det klart at de trekkes totalt 21 poeng, som et resultat av at rotet i klubben.

Tatt poeng fra topplagene

Etter 0-0-kampen mot Fulham forrige onsdag har the Rams tatt 22 poeng denne sesongen, og det betyr at de har ett plusspoeng før mandagens hjemmekamp mot opprykksjagende QPR.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Derby ligger fortsatt på bunn i Championship, men The Rams har tatt fem poeng på de tre siste kampene, blant annet en imponerende 3-2-seier mot opprykksjagende Bournemouth. QPR på sin side ligger på sjetteplass i Championship, og er uten tap i de seks siste kampene i alle turneringer.

Det er vanskelig å velge en vinner basert på resultatene i de siste innbyrdes kampene mellom lagene. Begge lagene har vunnet to av de siste fem kampene mot hverandre. Derby vant 1-0 mot QPR da lagene møttes tilbake i januar. Colin Kazim-Richards' scoring var tilstrekkelig til å skaffe Rooneys karer tre poeng. Gjestene fra London vant 1-0 i helgens kamp mot Huddersfield, og vi tror de skal være i stand til å ta alle tre poengene på Pride Park mandag.

Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Mark Warburtons mannskap innehar den siste playoffplassen i Championship før mandagens kamp, og de kan med seier klatre opp til tredjeplass. Da vil de kun være syv poeng bak Bournemouth som akkurat nå har den siste direkte opprykksplassen. Den sjansen tror vi London-laget vil gripe med begge hendene, men de vet det ikke blir lett.

- Vi har en vanskelig oppgave foran oss. Dette er den tøffeste kampen så langt denne sesongen, sa Warburton til Derby Telegraph.

Scorer i alle bortekampene

Derby vet at de må vise opprykksform om de skal klare å overleve i Championship denne sesongen. Etter poengtrekket har de kun ett poeng, og de har nå 19 poeng opp til plassen over nedrykksstreken.

Men det er ingen tegn til at Derby har tenkt å gi opp. Tvert imot. De har tatt fire poeng på de to siste kampene, hvor de har møtt de to topplagene i divisjonen. Først slo de Bournemouth 3-2, og deretter spilte de 0-0 mot serieleder Fulham.

Her er hele mandagens oddsprogram!

QPR har vært middelmådige på bortebane denne sesongen. De står med 3-2-4 på de ni første kampene borte fra Loftus Road, men tre av tapene har kommet mot lagene som har ligget over dem på tabellen. At de tapte borte mot et Peterborough-lag som sliter var antakeligvis mer bekymringsverdig.

QPR har scoret i de siste 17 bortekampene på rad i Championship. De er i øyeblikket det laget med den lengste rekken kamper med scoringer i divisjonen. Forrige gang de gikk målløse av banen var i februar. Da spilte London-klubben spilte 0-0 mot Preston. Vi tror de fortsetter å score mot Derby, og at de tar sin andre borteseier på rad mot Wayne Rooneys mannskap.

Vi tror Stefan Johansen leder QPR til seier på Pride Park.

Vi tror Queens Park Rangers vinner Det spiller du på her til 2,50 i odds