Gå til sidens hovedinnhold

Stem på rundens mål i Toppserien: Se suseren som utsatte VIFs gullfest

Begge målene til Lyns Runa Lillegård mot Vålerenga er nominert til rundens mål i Toppserien.

(Nettavisen)

I den 17. runden av Toppserien ble det scoret tolv mål. Her er de tre målene vi mener er kandidater til rundens mål. Begge målene til Runa Lillegård i byderbyet mot Vålerenga er nominert. Her kan du se alle kampene i Toppserien her.

Den første kandidaten til rundens mål er Runa Lillegård. Innbytteren hadde knapt vært på banen i fire minutter da hun driblet av Stine Ballisager Pedersen og satte ballen sikkert forbi VIF-keeper Jalen Tompkins til 2–1.

Her kan du se alle kampene i Toppserien her.

Da Dejana Stefanovic utlignet til 2-2 i det 86. minutt, trodde nok de fleste at kampen ville ende uavgjort, men 19-åringen fra Alta ville det annerledes. Finnmarkingen løp gjennom VIF-forsvaret på høyresiden og banket inn 3–2-scoringen ett minutt før full tid med en suser. Lillegård har dermed tre mål på 32 minutter denne sesongen. Hun var tilbake i kampen mot Arna-Bjørnar 18. oktober, hvor hun scoret etter kun 15 minutter på banen.

Det er ca. 185 millioner kroner i Vikinglotto-potten onsdag.

19-åringens to scoringer mot serieleder Vålerenga gjør at Lyn er sikret spill i Toppserien også i 2021.

Den andre kandidaten som er nominert til rundens mål er 1-0-scoringen til Avaldsnes' Andrea Norheim mot Klepp. Venstreback Hanna Dahl satte fart på venstresiden og tok balen med seg over halve banen før hun la den tilbake 45 grader til Norheim inne i feltet. Spissen bredsidet kontrollert ballen i nettet bak Klepp-keeper Adelaide Gay. Et strålende forarbeid av Dahl og en perfekt avslutning fra Norheim.

Her kan du skrape Flax på nett.

Kommentarer til denne saken