(Nettavisen)

Viking - Strømsgodset

Odds: Viking vinner og det scores over 3,5 mål

Kampstart torsdag 12.mai kl 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

SR-Bank Arena

Kampen vises på MAX, Eurosport Player, discovery+ og TV2 Play

Vi tror Viking vinner og det scores over 3,5 mål. Det spiller du på her til 3,05 i odds

Etter de siste kampene ser Viking mer og mer ut som en kandidat til å ta tittelen i årets Eliteserie. I forrige oppgjør mot Molde viste de voldsom karakter når de kom tilbake fra 0-3 til seier 4-3.

Strømsgodset er det derimot vanskelig å bli klok på. Fra 0-5 hjemme mot Sandefjord til 3-0 mot Rosenborg gjør de til en oddstippers verste mareritt.

Vi gikk for seier mot Sandefjord og tap mot Rosenborg, så undertegnede følte seg ikke akkurat høy og mørk etter de to tipsene. Nå er det vel noe som heter at alle gode ting er tre - så vi prøver igjen.

Viking holdt tidvis lekestue med Molde men havnet likevel under 0-3 - og det så håpløst ut. Det var imidlertid frem til Kristoffer Løkberg reduserte etter 30 minutters spill.

Moldes Benjamin Hansen fikk det røde kortet etter 62 minutter når han reddet et skudd med hendene inne i straffefeltet. Veton Berisha satte straffen sikkert i mål og det var game on.

Det ble selvsagt lettere for Viking etter utvisningen, og når Harald Tangen utlignet til 3-3 og Veton Berisha satte et til, sørget Viking for en historisk 4-3-seier. Det var første gang i Eliteseriens historie at et lag har kommet tilbake fra 0-3 og vunnet.

Det er ca. 854 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Stabilt ustabile Strømsgodset

Strømsgodset startet med tap 0-1 borte mot Jerv, før de røk 1-3 hjemme mot Molde. Så reiste de til Haugesund og kriget med seg tre poeng etter en knepen 1-0 seier.

De to siste kampene for Strømsgodset har vært ekstremt kontrastfylte. Før hjemmekampen mot Sandefjord var det håp om at de skulle krype oppover på tabellen. Så feil går det an å ta.

Sandefjord var effektive og etter at Mohamed Ofkir ga laget ledelsen etter 15 minutter ble Strømsgodset stresset og usikre, og målene rant inn jevnt og trutt til dommeren blåste av på sluttresultatet 5-0.

Det var en pinlig forestilling, og heldigvis for Godset var det 14 dager til neste kamp. I den perioden har de tydeligvis jobbet bra, for hjemmekampen mot Rosenborg sist helg ble en annen opplevelse.

De reiste seg mesterlig etter braktapet mot Sandefjord - banket trønderne fortjent - og vant hele 3-0 på Marienlyst. Et selvmål av Erlend Dahl Reitan åpnet showet, mens scoringene til Johan Hove og Jack Ipalibo sørget for et imponerende sluttresultat.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Viking blir for sterke i Stavanger

Viking er laget som har imponert mest så langt i årets sesong. Etter to rolige 1-0 seiere mot Sarpsborg og Aalesund, tapte de 2-1 borte mot Odd - der hjemmelaget scoret vinnermålet langt inn i overtiden.

Etter det har det løsnet ordentlig. To kjappe hjemmeseiere mot Bodø/Glimt(2-0) og Haugesund(5-1), ble fulgt opp med den sterke 4-3 seieren i Molde.

Viking ser meget sterke ut fremover på banen, og har scoret 11 mål på de tre siste kampene. Nå ser det også ut som yndlingen Zlatko Tripic kan bli involvert etter at han har stått over mot Haugesund og Molde med en lyskeskade. Han besto den avgjørende testen på onsdag.

Med Strømsgodset er det som nevnt vanskelig å spå hvilken utgave som dukker opp. Mot Sandefjord var det krise, og mot Rosenborg var det veldig bra. Her fikk de nok litt hjelp av en svak trøndersk utgave.

Det som er sikkert er at i de siste kampene har begge lagene vært involvert i målrike oppgjør. Det tror vi skjer igjen.

Viking vinner og det scores over 3,5 mål spiller du på her til 3,05 i odds

All oddsen på Viking-Strømsgodset finner du her