(Nettavisen)

Strømsgodset - Sandefjord

Odds: Handicap 3-veis Strømsgodset 0:1

Kampstart lørdag 23. april kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Marienlyst Stadion

Kampen vises på MAX og TV2 Play

Vi tror Strømsgodset vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 3.00 i odds

Etter en litt trå start på årets eliteseriesesong med tap 0-1 borte mot Jerv i første runde - og ny smell 1-3 hjemme mot Molde i andre runde - løsnet det for Strømsgodset sist helg.

Borte mot Haugesund var det hjemmelaget som hadde de største sjansene i første omgang. De var ved to anledninger nære på dødball, men Strømsgodset-målvakt Viljar Myhra forsvarte målet heroisk.

Det var lite finspill kampen gjennom, og noe av skylden for det må den dårlige gressmatten i Haugesund ta. Bortelaget kom mer med i andre omgang, og fikk til slutt satt inn seiersmålet.

Innbytter Lars-Jørgen Salvesen kriget inn seiersmålet etter et hjørnespark fra venstre. Gustav Valsvik stupheadet mot mål, Salvesen styrte den inn – og satte sitt første seriemål siden korsbåndsskaden som holdt ham ute av store deler av forrige sesong.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Sandefjord med stygg smell på Hamar

Sandefjord startet sesongen sterkt når de reiste til Haugesund og vant overbevisende 3-1. Aleksander Ruud Tveter viste målteft i den kampen og avgjorde oppgjøret i første omgang med sitt hattrick. Med det er han toppscorer i Eliteserien så langt.

At de skulle ryke hjemme mot Bodø/Glimt i neste runde var ingen bombe, men de suverene nordlendingene måtte jobbe for de tre poengene. Sandefjord yppet seg noen ganger, men det var fortjent når Ulrik Saltnes satte inn seiersmålet etter 76 minutters spill.

I bortemøtet med nyopprykkede HamKam var det bråstopp. Sandefjord hadde et par halvsjanser tidlig i kampen, men det var hjemmelaget som utnyttet litt rot i Sandefjords forsvar, og tok ledelsen etter 42 minutters spill.

Når Hasan Kuruçay hamret inn 2-0 fra langt hold etter 77 minutter virket det som luften gikk helt ut av bortelagets ballong. Fire minutter senere stanget Jonas Enkerud inn 3-0 og kampen var over.

Det var en tam forestilling av Sandefjord og trener Hans Erik Ødegaard var en meget misfornøyd mann.

– Vi møtte jo ikke opp i nærkampene – og tapte de aller, aller fleste duellene. Dette var en laber innsats på banen – og det blir laber stemning i kveld på veien hjem og i natt meldte Ødegaard etter kampen.

Skal de få med seg noe fra gamle gress i Drammen må det trykkes til mer.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Sandefjord trives ikke i Drammen

Historisk har Sandefjord mistrivdes i Drammen. De vant riktignok 4-3 her i 2020 i en vill kamp der Sandefjord scoret seiersmålet i det 94. minutt. Bortsett fra det resultatet har de tapt de fem siste, med målforskjell i favør Godset på 14-5.

Strømsgodset er tradisjonelt meget sterke hjemme, og selv i fjorårets sesong som endte med niendeplass var de femte best av samtlige på eget gress. Åtte seiere, fire uavgjorte og tre tap - med 33-12 i målforskjell er solid.

Samtidig har ikke Sandefjord akkurat herjet på bortebane de gangene de har vært i eliteserien, og med resultatet fra Hamar i bakhodet tror vi Strømsgodset tar en overbevisende seier.

Vi tror Strømsgodset vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 3.00 i odds