Gå til sidens hovedinnhold

Superhete Jonathan David avgjør for Lille

Jonathan David pøser inn mål for Lille om dagen. Vi tror han scorer også mot Nantes.

(Nettavisen)

Lille - Nantes

Odds: Lille vinner og begge lag scorer

Kampstart lørdag 27. november kl 17.00

Spillestopp kl 16.59 Live odds etter kampstart

Stade Pierre-Mauroy

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror Lille vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3.95 i odds

Regjerende Ligue 1-mester Lille har mål om å klatre opp på øvre halvdel av tabellen og passere Nantes når lagene møtes lørdag ettermiddag. Lille slet seg til en 1-0 seier mot Salzburg i Champions League tidligere i uken, mens motstander Nantes tapte 3-1 borte mot PSG i sin siste kamp før dette oppgjøret.

Etter at Burak Yilmaz ledet an i fjorårets gullsesong er det nå Jonathan David som produserer mål og poeng for Lille. Det har virkelig tatt av for den Canadiske unggutten i år, og han pøser inn mål spesielt i Ligue 1 der han er toppscorer med sine 10 fulltreffere.

Før han scoret lagets eneste mål i seieren mot Salzburg og sendte Lille til topps i Champions League-gruppen, sto han for begge målene i forrige Ligue 1-kamp når laget berget 2-2 i bortekampen mot Monaco.

Selv om Lille har vunnet to kamper på rad i Champions League, har de nå gått fem kamper på rad uten seier i den hjemlige serien. De har tapt to tette kamper med 1-0 borte mot Clermont, og 2-1 borte mot PSG.

I tillegg har de spilt uavgjort mot Brest, Angers og nevnte Monaco. De er likevel ganske solide på hjemmebane og har nå fem kamper på rad uten tap. Med brennhete Jonathan David på topp tror vi de tar knekken på Nantes.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Nantes er svake borte

Nantes holdt stand lenge borte mot PSG i forrige runde, men selv om de spilte med en mann mer etter Keylor Navas utvisning etter 65 minutter røk det helt på slutten og de tapte 3-1.

Det var ikke noe hyggelig gjensyn med hovedstaden for Antoine Kombouares lag. De var ikke i nærheten av å gjenta fjorårets sjokkseier, og har nå gått tre kamper i Ligue 1 uten å vinne.

De befinner seg komfortabelt midt på tabellen, og etter fjorårets kamp om å unngå nedrykk er de nok relativt fornøyde med det.

De har vært svake på bortebane og står med kun en seier på de syv kampene som er spilt. De har heller ikke klart å holde buret rent i noen av de kampene.

Historisk har også Lille et meget godt tak på gjestene, og de siste tolv kampene mellom lagene i alle turneringer har gitt ti seiere til Lille og to uavgjorte med en målforskjell på 24-6.

Lille vinner

Lille er normalt sett gode hjemme og tok en sterk seier i Champions League mot Salzburg på tirsdag. Nantes har scoret på bortebane i fem av syv kamper men det har gitt lite poeng, og Lille fortsetter sin rekke med hjemmekamper uten tap.

Lille vinner og begge lag scorer spiller du på her til 3.95 i odds

Jonathan David er en av de heteste spissene for tiden og flere storklubber ligger langflate etter han. Foreløpig spiller han i Lille og i denne kampen fortsetter han målshowet.

Scoring til Jonathan David spiller du på her til 2.30 i odds