Gå til sidens hovedinnhold

Tidligere Eliteserie-profil er blitt en ny publikums-yndling i denne klubben

Tidligere Bodø/Glimt-spiller Philip Zinckernagel blir stadig mer populær blant Nottingham Forest-fansen. Vi tror spilleren som er på lån fra Watford kan gi supporterne mer å juble for i fredagens kamp.

(Nettavisen)

Zinckernagel var en gedigen hit Bodø. Dansken scoret 19 mål og hadde 24 målgivende pasninger på 28 kamper for Glimt sist sesong, da nordlendingene vant toppdivisjonen i Norge for aller første gang forrige sesong.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Etter seks kamper uten scoring og målgivende pasninger, slo Zinckernagel tilbake i helgens bortekamp mot Reading. Den tidligere Glimt-spilleren ga Nottingham Forest ledelsen 1-0 tidlig i kampen.

At Philip Zinckernagel scorer mot West Brom gir 4,70 i odds

Dansken fikk ballen midt på Readings banehalvdel, fintet vekk tre motstandere og hamret ballen i mål, men det praktfulle målet var ikke nok til å vinne kampen på Madejski Stadium. Kampen endte 1-1.

26-åringen er utlånt fra Watford til Forest, og på City Ground håper de å beholde ham ut sesongen. Lørdagens scoring var Zinckernagels tredje mål denne sesongen, og han har også fire målgivende pasninger. Det har gjort ham populær hos Forest-fansen.

Etter lørdagens scoring var det mange Forest-fans som skrøt av ham på Twitter. Det var til og med en som skrev Lionel Andres Zinckernagel med referanse til Lionel Messi og Andres Iniesta.

Det går an å skjønne at supporterne var begeistret for enkeltmannsprestasjonen. Her er det de skriver på nettet:

West Bromwich - Nottingham Forest

Odds: Uavgjort - 3,60

Kampstart torsdag 25. november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

The Hawthornes

Kampen kan sees på Vsport2

Vi tror denne kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,60 i odds

Det har vært litt murring i West Midlands over at Valerien Ismaels West Bromwich Albion ikke har klart å holde følge med Fulham og Bournemouth i toppen av Championship. Misnøyen vil bare vokse om ikke WBA tar tre poeng i fredagens kamp.

Men det er enklere sagt enn gjort.

Formen til Albion er så som så. De sto med fire strake bortetap før tirsdagens 0-0-kamp i Blackpool, og de måtte nøye seg med 1-1 i forrige hjemmekamp mot Middlesborough.

Opptur med ny trener

Nottingham Forest på sin side har imponert etter at Steve Cooper tok over som manager i den gamle storklubben. De har kun tapt én av de siste elleve kampene, og tapet kom mot serieleder Fulham.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Forest er ubeseiret i de fem kampene siden tapet, men de har spilt uavgjort i fire av de fem kampene, og det har ikke vært scoret mer enn tre mål i de kampene. I fire av de fem kampene ble det scoret to mål eller færre.

Da Jack Colback fikk rødt kort i tirsdagens kamp mot Luton Town, måtte Forest konsentrere seg om å unngå baklengs, og det lyktes de med. Kampen endte 0-0. Colback er suspendert i fredagens kamp på the Hawthorns, og den defensive innsatsen de la ned i tirsdagens kamp sitter nok fortsatt i beina mindre enn 72 timer etter kampen mot Luton.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

I de fire siste kampene til West Brom har det vært scoret maksimalt to mål, og tre kamper på rad uten seier har gjort at det er misnøye blant WBA-fansen. Samtidig er Albion det eneste laget i Championship som har til gode å tape på hjemmebane denne sesongen. Nå møter de et Forest-mannskap som ikke har tapt borte siden Cooper tok over styringen, men Cooper har aldri vunnet mot WBA som manager. Riktignok har han kun møtt dem to ganger, men de kampene har endt med ett tap og én uavgjort.

20 år uten tap på the Hawthornes

West Brom er store favoritter hos oddssetterne på Hamar, men vi mener Forest er en farlig motstander. Det er vanskelig å ignorere faktaene, og de forteller at å spille på at det scores under 2,5 mål er et bra spill.

Her er hele fredagens oddsprogram!

Det ligger an til å bli en svært jevnspilt match på the Hawthornes. Den svake formen til WBA gjør at vi ikke klarer å sette H på denne matchen. Forest kan få med seg poeng.

Nottingham står tross alt uten tap i de fire siste bortekampene mot WBA på the Hawthornes, og vi tror heller ikke at de taper fredagens kamp. Det er faktisk 20 år siden sist Forest tapte på bortebane mot West Bromwich. Vi går for uavgjort.

Vi tror denne kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,60 i odds