(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er spennende i dagens V4-lunsj på Färjestad, og her kan det fort gå mot flotte V4-kroner til lunsj. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 8 Chuck Yeager – Innledningsløpet er svært jevnt, og her skiller det lite. Ideen vår er en av de store formbombene i feltet, og snart må vel denne få vinne et løp igjen? Har spurtet helt enormt bra to ganger på rappen, og virkelig sett formsterk ut. Sporet trekker ned, men motstanden skremmer ikke, og med flyt kan det gå veien. PASSES! 3 Abbe Av Sveden – Er bedre enn raden, og har kommet til mål med krefter igjen de siste gangene. Står veldig fint til nå, og er den vi frykter mest.

V4-2 : 7 Boke Palema – Her er det igjen veldig jevnt, og igjen plukker vi med oss litt hester. Ideen kommer ut etter en liten pause, den møter på en svært overkommelig gjeng, og duger normalt godt i et løp som dette. Det blir skoløst rundt direkte, og det er et pluss. Dukker opp på foto om det bare løser seg fra et dårlig spor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Gandalf Brodde – Fullførte OK på Bjerke sist, og gjorde et ganske så fint løp da. Er kjapp fra start, og femte sist dundret den til tet fra spor fem bak bilen… Jepson opp er spennende, sporet er bra, og om denne leverer på topp så vil den lede lenge. Har gjort to løp i tet tidligere, og det har blitt to seire. SPILLES!

V4-4 : 10 Claw – Har funnet storformen nå, og den er spillbar i finalen. Var på vei til å avslutte voldsomt etter en tidlig galopp sist, men så kom galoppen kort før mål. Ble rett og slett overforsert, og det var ikke hesten sin feil at galoppen kom. Kim Eriksson kjenner denne best, og det er et pluss at han er tilbake i vognen. Skal ha en bra sjanse i et løp som dette, og det er snakk om en ganske klar tipsener for oss.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»