Gå til sidens hovedinnhold

Frekk V64-banker i vrien omgang

Rättvik byr på en åpen og spennende V64-omgang i kveld. Flere av løpene er svært åpne, og ingen bør bli overrasket om dette gir solid betalt. Vi jakter V64-suksess med en frekk banker...

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en helt spesiell uke foran oss, og skal du gjøre ditt første V75-spill, ja, da må du gjøre det på lørdag. Her er det nemlig GULLJACKPOT som betyr at du får dobbelt så godt betalt om du skulle få syv riktige. Som om ikke dette er nok så dobles også JOKERPOTTEN, fra 10 millioner til 20 millioner. Du kan dermed vinne voldsomme 26 millioner i V75-spillet lørdag!

Når det gjelder V64-omgangen i kveld så er den VRIEN, og vi tror på flotte kroner til de som greier å løse V64-rebusen. Vi går for en frekk banker i denne omgangen, og på våre bonger står 5 Young Da Vici (V64-5) alene.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Raja Summer – Innledningsløpet er småskummelt, og vi velger å spekulere mot den klare forhåndsfavoritten som har står med to strake, men da i svært billige omgivelser. Vår ide spurtet sterkt etter pause sist, og selv om den kanskje ikke var 100% i aksjonen så var den positiv. Kan muligens komme seg gratis til tet her, og da skal det en god hest til for å plukke den ned. SE OPP!

V64-2 : 5 Filippa B.J. – Blir kolossalt hardt betrodd her, og er den som i Tyskland så taper den normalt ikke. Vi liker dog ikke å anbefale et bankerspill på en fersk hoppe som dessuten debuterer for en ny trener. Motivert favoritt, men altså ingen banker for oss.

V64-3 : 6 Ninja’s Queen – Er ikke så verst på kapasitet, og den gjør en spennende debut i regi Nicklas Westerholm. Nicklas har meget bra form på stallhestene, og her kommer han ut med en nykommer som har trent fint før denne oppgaven. Ser ut til å gå veldig under radaren, men her skal man altså være litt på vakt. KAN ABSOLUTT OVERRASKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 8 Just More Fun – Dette er et veldig dårlig løp, og alt annet enn enkelt å løse. Vår ide har fått to løp i kroppen etter pause, og spurtet riktig så bra i kulissene etter hinder på veien sist. Kan fort være ytterligere forbedret til denne starten, motstanden kan ikke bli billigere, og vi velger å varsle for en hest som neppe blir veldig mye spilt…

V64-5 : 5 Young Da Vici – Har virkelig levert sterke innsatser på slutten, og den fortjener en seier. Var tapper fra dødens sist, mens den gikk PIGG i mål etter sene luker nest sist. Tredje sist var den igjen tapper fra dødens. Vår klare feeling er at den kan komme seg tidlig til tet i dette løpet, og da er det hesten å slå. Nå kommer vel seieren?

V64-6 : 9 Bang Boomerang – Interessant finale med en del gode hester i grunnlaget på startstreken. Vår ide gjorde gode løp før den fikk seg en pause, og den har god grunnkapasitet. Kommer ut skoløs i kveld, og normalt gir det den et enda bedre kick i steget. Smygsporet passer, og blir det bare litt kjøring så blir ikke denne enkel å stå i mot til slutt. SE OPP!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.