Gå til sidens hovedinnhold

Full tillit til Oliver Wilson på Jägersro

Oliver Wilson er blant Skandinavias beste jockeyer. Onsdag rir han vår V4-banker på Jägersro.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Ukens største høydepunkt er lørdagens Unionstrav med internasjonal V75 på Färjestad, men onsdag kveld er det også store penger å spille om i Sverige med 17 millioner i premiepotten i V86 fra Solvalla/Åby. Onsdagen byr også som vanlig på galopplunsj og den byr også på en flott V65-omgang på Momarken der det også er jackpot og 164 126 kr ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp mot onsdagens galopplunsj det heretter skal handle om i denne artikkelen. Det er som vanlig både V4 og V5 på menyen. V4 er først ute med spillestopp kl 12.20. V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 13.30.

Det er en spennende uke med galopp som står foran oss nå. Jägersro onsdag, Øvrevoll torsdag, Klampenborg lørdag og rosinen i pølsa på søndag med Stockholm Cup på Bro Park. Det kommer Skandinavias beste hest Square de Luynes til start. Vi gleder oss. Men først er det lunch på Jägersro som vi skal konsentrere oss om.

I V4-spillet denne gang er det fire sprintløp på programmet, og vi finner vår banker i V4-2 i form av 4 Red Hunting Hawk og Oliver Wilson. Dette er et toårsløp, og 4 Red Hunting Hawk har vært en av de beste i årgangen så langt. Han har imponert både på Klampenborg, og spesielt Øvrevoll i sin siste start der han ble tredje bak gode Downtown Leo. Tester nå Jägersros dirt track for første gang, men vi tror det skal gå bra. Stammemessig skal det ikke være noe å bekymre seg om.

Jacob med DD-banker
V4-3
er et flott oppgjør med flere gode sprintere på farten. Vi forventer oss først og fremst en duell mellom 7 Hot Chocolade og 3 Amon Ra. Vi likte godt hva vi så av 7 Hot Chocolate sist og bankerspiller denne i DD-spillet med rutinerte Jacob Johansen på ryggen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sam i V5
V5-spillet kommer til å få en stor favoritt i form av 5 Sam i V5-3. Dette er et løp for hester som ikke har vunnet, og 5 Sam har flere flotte prestasjoner på Jägersro før i år. Sist prøvde han seg i Dansk Derby, men det ble for tøft. Nå tror vi 5 Sam vinner og bankerspiller på de to minste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har også god tro på at V5-5 kan løses på et fåtall streker. 9 No Risk No Reward og 3 Elementary Neutron bør kunne sikre trener Charlotte Goss en seier i dette araberløpet som holder veldig lav klasse.