Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang på Biri

Herlig ukeavslutning på Biri! Vi jakter V65-suksess, og garderer favorittene i kveldens omgang...

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri avrunder uken med en INTERNASJONAL V65-OMGANG, og det betyr at det blir solid omsetning i samtlige spillformer. Flere av favorittene i denne omgangen er motiverte, og det kan naturligvis bety at det blir enkelt. Vi stoler dog ikke fullt ut på favorittene, og vår største bong er bankerfri. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 6 Gomnes Faks – Galopperte på startsiden sist, og siden var det løpet over. Formen skal være bra, og normalt er dette et løp som Gomnes Faks leder veldig lenge. Skal vi sette fingen på noe så er det stallformen hos Kvasnes som ikke er den beste for tiden, og det er klart at slikt gjør oss litt usikre. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

V65-2 : 5 Squanto – Vant veldig enkelt etter tidlig tet sist, og den var bra etter pause. Kan muligens komme seg tidlig foran igjen, og det er en motivert favoritt. Vi dobler dog opp med 1 Janca B.R. som utvikler seg veldig fint, den er kjapp fra start, og har en passende oppgave foran seg nå. DOBBELTBANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Magnat – Var god i nederlaget sist, og den gjør nesten bare solide innsatser for tiden. Støter på en formløs gjeng nå, sporet passer perfekt, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro på en veldig bra sjanse for favoritten.

V65-4 : 8 Alma Viktoria – Her er det veldig jevnt, og det skiller lite. Vår ide viste fine takter ved noen anledninger i fjor, men har nå vært lenge borte grunnet en skade. Rapportene er dog veldig gode på den, og vi er klart inne på at det kan bli seier direkte. Det er nå den må prøves, neste gang kan den fort være oppbrukt som et godt objekt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 6 Victorious Bonanza –
Imponerte i comebacket sist, og blåste da inn til en helt overlegen seier. Vinner normalt enkelt om den bare skikker seg, og den skal være hardt betrodd i et løp som dette.

V65-6 : 2 Sheena’s Boy – Var ikke tom etter sene luker på Åby sist, og den holder sin meget solide form. Her kan det bli gratis tet, og henger den bare sammen som den skal så leder den fort dette hele veien. Er dog ikke alltid like optimal i aksjonen sin, og vi plukker med noen hester i mot.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.