Gå til sidens hovedinnhold

Momarken med jackpot i kveldens V65-omgang

En flott V65-omgang venter på Momarken i kveld. Det er jackpot og 164 126 kr ekstra i sekserpotten.

(Nettavisen)

Ukens største høydepunkt er lørdagens Unionstrav med internasjonal V75 på Färjestad, men onsdag kveld er det også store penger å spille om i Sverige med 17 millioner i premiepotten i V86 fra Solvalla/Åby. Onsdagen byr også som vanlig på galopplunsj og den byr også på en flott V65-omgang på Momarken der det også er jackpot og 164 126 kr ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er nettopp Momarken det heretter skal handle om i denne artikkelen. Her er det altså jackpot i V65 i kveld og 164 126 kr ekstra i sekserpotten. Merk at spillestopp er allerede kl 18.30. De fire siste V65-løpene inngår også i kveldens V4-omgang, her er det spillestopp kl 19.10. Seiersmaskinen Kong C.K. er strøket fra V65-6 og kveldens største favoritt kommer således ut i V65-1. Force de Flandre har radet opp med seire i år og blir også min V65-banker.

Innfrir sitt store favorittstempel
Lars Magne Søvik har gjort en flott trenerjobb med 5 Force de Flandre som har tatt fem seire på ti starter i år, etter at hun debuterte på norsk jord med en sjetteplass på Biri i april. Tok deretter fire strake seire, men så ble det ingen seire på de fire neste startene (to andreplasser i denne perioden). Tilbake som en vinner på Bjerke 31. august og har et fint løp foran seg i kveld. Er normalt kvikk i vei og Vidar Hop søker seg nok tidlig mot tet. Er dog ikke avhengig av den posisjonen. Jeg velger 5 Force de Flandre i V65-1 som min V65-banker på Momarken i kveld.

Mye bedre enn raden
Klin ustabile 10 Ask Leo blir som vanlig hardt betrodd og kan selvfølgelig vinne V65-2 som er et kaldblodsløp og kvalifiseringsløp til Momarken Cup. Galopprisikoen er skyhøy og jeg setter 4 Tenning først på min rangering. Galopperte fra seg seieren 100 meter fra mål sist på Bjerke og har seiersform i kroppen. Forholdsvis billig motstand i kveld og årets første seier kan komme nå.

Mange om beinet i V65-3/V4-1
Lavgrunnlagsløp for kaldblodshester venter i V65-3/V4-1 og her er det mange vinnerkandidater. 6 Vik Royal var meget solid vinner i sitt debutløp på Momarken for tre måneder siden, men ikke vært like bra i de to neste løpene. Fra springspor på strek, kan det være tet i kveld og trolig biter hesten bedre fra seg derfra. Min knepne favoritt i et åpent løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Malin i monteløpet
Kun seks hester stiller opp bak startbilen i V65-4/V4-2 som er et monteløp for varmblodshester. Tøffingen 1 Cash Alo har vunnet fire monteløp i år og skal ha et godt bud på seieren i dette løpet sammen med dyktige Malin Berås. Møter en god konkurrent i 2 Jersey Muscles som var solid montevinner tredje sist. De to hestene skiller seg litt ut i dette løpet. Antivinneren 3 Mr Micman gjør gode lø hele tiden, men har ikke vunnet løp på 61 starter. Jeg tar likevel med trønderen på de to største V65-forslagene.

Brenne Røn kan vinne igjen
I V65-5/V4-3 er altså 3 Kong C.K. blitt strøket og dermed rykker 1 Brenne Røn frem som løpets store favoritt. Weberg-traveren innfridde sprettlett som megafavoritt sist, men da var det sprint. Er nok mer sårbar over 2100 meter og det finnes kapable konkurrenter. Grei favoritt, men ingen banker for meg.

Midtfjeld med motivert favoritt
Per Oleg Midtfjeld er alltid aktuell på hjemmebanen Momarken og selv om hans klart største vinnersjanse forsvant med strykningen av Prins C.K. i V65-5, har har også en solid favoritt i 1 Vogue Face i V65-6/V4-4/DD-2. Fireåringen norgesdebuterte for Midtfjeld med seier for tre uker siden etter å ha ledet hele veien. Imponerte kanskje ikke voldsomt da, men med løp i kroppen er han nok forbedret i kveld. Jeg lar 1 Vogue Face få tillit som min DD-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.