Gå til sidens hovedinnhold

Norske vinnersjanser i V4-lunsjen fra Årjäng

Spennende V4-omgang til lunsj! Vi byr på flere frekke objekter! Du tar vel rygg når vi jakter en flying start på den nye uken?

(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Årjäng er først ut denne uken, og her venter en svært spennende V4-omgang til lunsj. Vi har jobbet frem en god del snadder i denne omgangen, og spiller bankerfritt i jakten på flotte V4-kroner. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 5 Eye Of The Tiger – Avsluttet sterkt via siste indre sist, og kom til mål med mye krefter igjen da. Er betydelig bedre enn raden, og den fortjener virkelig en seier igjen. Må bare prøves mot helt riktig motstand.

V4-2 : 3 Galla Di Quattro – Var ikke helt på topp før pausen, og den kan bedre enn hva den viste da. Har normalt ingen problemer med å gå en lav 15-tid fra tet, og det rekker langt i et løp som dette. Vi forventer dessuten at den presterer bra etter oppholdet, ellers vil den miste mange poeng (ettall øverst i raden). Slår til som en ordentlig godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 Garli Kongen – Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og har altså radet opp seire i stor stil. Vant veldig enkelt på en god tid sist, og la inn en avslutning i 23-fart da. Kan komme fykende direkte fra sitt springspor, og feilfritt skal sjansene for en ny seier være fine, Dette er en motivert favoritt.

V4-4 : 9 Chuck Yeager – Har nesten kun gjort fine løp når den har besøkt Sverige, og vi forventer en sterk innsats etter pause. Har fin grunnkapasitet, og den duger svært godt i dette grunnlaget når den er frisk og fin i kroppen sin. Smygsporet passer perfekt, og med tempo er denne tung til slutt. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.