Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V4-omgang til lunsj

Bergsåker byr på en åpen og spennende V4-omgang til lunsj tirsdag. Våre bonger er det et veldig potensial i. Du blir vel med på moroa?

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergsåker står for dagens V4-lunsjomgang, og dette er en omgang vi virkelig liker. Det finnes flere bortglemte objekter i omgangen, og ingen bør bli overrasket om dette gir solid betalt. Vi skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 11 Listas Thaitanic – Har radet opp med fine løp på slutten, og holder en ganske bra form. Nå blir det skorykk på alle fire, og den blir også kuskeplusset med Mats Djuse. Motstanden er dessuten den riktige, og her må man være på vakt. Slår til som en ordentlig godbit? Løpet ellers er svært jevnt, og en bred gardering trenger ikke være feil.

V4-2 : 2 S.T.C.C. Bror – Var helt OK sist, mens den var god når den knep seieren nest sist. Har en god del inne, den står riktig til på strek, og fra eventuelt tidlig tet blir den ikke enkel å fange på en kjapp sprint. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 9 Nuclear Håleryd – Er egentlig ordentlig bra, og på riktig vei etter et lengre avbrekk. Fullførte fint sist, men trengte nok også det løpet i kroppen etter pause. Nå er det opp med Mats Djuse, motstanden er ikke veldig hard, og fra et perfekt smygspor burde den komme fint gjennom. Tar en etterlengtet seier?

V4-4 : 1 Zidane D.E. – Skrøt man veldig av når den stod hos Sybille Tinter, og man fikk inntrykk av at det var en traver med kapasitet LANGT utover det grunnlaget den hadde på konto. Gikk også flere svært sterke løp. Nå er den på riktig vei i ny regi, og var god i nederlaget sist. Er ganske bra fra start, og her burde vel skrellkusk Micael Melander prøve seg på startsiden? Kan skrelle, og vi roper et varsko!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.