Gå til sidens hovedinnhold

Stor jackpotkveld på Jarlsberg

Jarlsberg byr på internasjonal V65 i kveld med jackpot og hele 538 503 SEK ekstra i sekserpotten.

(Nettavisen)

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss og det sportslige og spillemessiger høydepunktet er uten tvil V75-omgangen på Solvalla med semifinaler i Breeders Crown. I tillegg er det stor V65-jackpotomgang på Jarlsberg søndag kveld med hele 538 503 SEK ekstra i sekserpotten. Søndagen innledes med en flott V64-omgang fra Jägersro galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Jarlsberg, der det altså er stor jackpot og 538 503 SEK ekstra i sekserpotten. Det er internasjonalt spill til Jarlsberg i kveld, ergo kommer det til å bli høy omsetning. Hele 11 løp står på menyen på Jarlsberg og spillestopp i V65 er kl 18.15. V5-spillet innledes i V65-4 og har spillestopp kl 19.15, mens V4-spillet først innledes i det sjuende løpet og har spillestopp kl 20.40. Min V65-banker i kveld kommer ut i V65-5.

Vant sist - vinner igjen?
Det handler om 1 L.A. What A Hunk som vant sprettlett fra tet i V65-5 på Klosterskogen forrige torsdag. Kveldens løp er ikke veldig mye tøffere og vallaken til Line Voss Johansen er kvikk i vei. Velkjørende Adrian Solberg Akselsen tror han ledet løpet fra start til mål og jeg er enig med ham. 1 L.A. What A Hunk blir min V65-banker på Jarlsberg i kveld og bankerspilles også i både DD og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innfridde som min ide sist - blir favoritt i kveld
1 Beluga var mitt objekt i V65-1 på Klosterskogen forrige torsdag og hoppa innfridde til hele 23 ganger pengene i vinnerspillet. Blir favoritt i V65-1 i kveld sammen med formkusk Herman Tvedt og skal ha en solid vinnersjanse igjen. En alternativ banker for dem som ikke vil bruke 1 L.A. What A Hunk i V65-5.

Kan ta karrierens første seier i kveld
Formsterke 2 Alsaker Dragon blir mitt objekt i V65-2. Åsajerven-sønnen som trenes av dyktige Arthur Bø har faktisk ikke vunnet løp enda og det til tross for hele 36 starter. Formen er uansett helt på topp og Vidar Hop vinner med alt for tiden. Det skal være gode muligheter for karrierens første seier i kveld.

Flott treårsløp i V65-3
To norgesdebutanter blir blant favorittene i dette treårsløpet som byr på hele 24 000 kr i førstepremie. Per Oleg Midtfjeld blir favorittspilt med 6 N.Y. Make Some Noise som han har hatt tre uker i trening. Midtfjeld er behersket optimist foran norgesdebuten. Frode Hamre sender ut svenskfødte 3 Father som ble toer i Kalmar nest sist og har vist bra talent i sine fire første løp i Sverige.

Skuffet nest sist - enorm i seiersløpet sist
3 Magnat blir stor favoritt i V65-4/V5-1 og det er nok med tanke på prestasjonen i seiersløpet sist på Biri. Galopperte fra start da, men kom tilbake og vant enkelt. Fikk et smørløp etter startgaloppen av Bjørn Steine, og syns hesten blir altfor mye spilt i kveld. Tapte som 1,6 oddser nest sist på Bjerke, og møter kvalifisert motstand i kveld. Helt grei favoritt, men ingen banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Østre skal gi favoritten kamp
11 år gamle 2 Amazing Adel har levert noen kruttsterke løp på slutten og pådrar seg et tungt favorittstempel i V65-6/V5-3/DD-2. Sterk opphenting til andre nest sist og imponerte stort i seiersløpet i V75-7 på Bjerke forrige onsdag. Men støter på et par tøffe konkurrenter i kveld, ikke minst 1 Calypso Coffee som var strålende vinner av et V75-løp på Klosterskogen i sin siste start. Sammen med kapable 12 Starstrucked, skal Calypso Coffee gi storfavoritten kamp om seieren i V65-6/V5-3/DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.