Gå til sidens hovedinnhold

Stor V65-jackpot med 579 973 ekstra i sekserpotten

Biri Travbane sparker i gang en ny uke med STOR V65-JACKPOT, og vi har naturligvis jobbet godt med løpene! I kveld jakter vi V65-suksess med en banker som normalt leker hjem løpet fra tidlig tet...

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Selv om det sikkert føles som en søndag for mange, så er vi altså kommet til mandag, og hva er vel da bedre enn å starte den nye uken med en STOR V65-JACKPOT? Hele 579 973 ligger ekstra i kveldens sekserpott, og de skal vi kjempe om! Kveldens beste V65-banker til løpene på Biri kommer ut i V65-5, og der står 6 N.Y. Embrasse Moi alene. Sitter normalt tidlig i tet, og siden skal det løpet være over. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Cash Okay – Er i en helt egen klasse her om den leverer som den skal. Var veldig fin i debuten for Kim Pedersen sist, og vant utrolig enkelt fra dødens da. Her er det igjen svært billig i mot, og selv om noen skulle svare fra start så må sjansene være gode for en ny seier. Har rett og slett veldig mye inne, og det er snakk om en motivert storfavoritt.

V65-2 : 8 Harkar – Er egentlig en meget bra hest i grunnlaget, og den gjør en spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Det er mulig den trenger noen løp i kroppen før den leverer på sitt beste, men i billige omgivelser som dette må den passes direkte. Settes først i et løp hvor det ellers er ganske jevnt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 7 Lesja Diva – Kan fort bli knallhardt betrodd her da løpet ellers er VIDÅPENT. Var OK i debuten, og kom til mål med litt krefter igjen da. Vær dog OBS på at vi her snakker om en helt fersk hoppe, og slike trenger ikke være smart å stole for hardt på… 5 Briskeby Miks – Har rørt veldig, men er bedre enn raden, og på kapasitet er den absolutt ikke borte i et dårlig løp som dette. VI GARDERER BREDT!

V65-4 : 5 Orlando Star – Tidlig tet og slutt? Er blitt fikset på, og rapportene på den er fine etter oppholdet. Det er ikke veldig mange «modige» travere med i dette feltet, og vi er altså inne på at en feilfri Orlando Star får overta teten tidlig. Da burde egentlig dette løpet være over, og det er snakk om en soleklar utgangshest.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 6 N.Y. Embrasse Moi – Var bunnsolid etter pause sist, og det ser veldig bra ut foran den viktige 4-årssesongen. Ble merkelig nok tatt i mot i det nevnte løpet sist, men via 11,4 s 500m så ble det likevel enkelt. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, her blir det gratis tet, og siden skal dette være over. VI BANKER!

V65-6 : 2 Kleppe Fanden – Gikk med sko på alle fire sist, og trengte dessuten det løpet i kroppen etter pause. Ventes MYE forbedret til denne oppgaven, og nå blir det dessuten skoløs på alle fire. Akkurat det er et stort pluss. Liker seg også best når den er med der foran, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Settes først. Med på ALT blir også 11 Stensvik Martin som kommer ut med BIKE for første gang i karrieren, og som var ordentlig positiv mot bedre hester enn dette sist.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.