(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En helg fullspekket med store jackpotomganger står foran oss. Lørdag er det Midtsommertrav på Varig Orkla Arena med Gulljackpot i V75. Søndag er det internasjonal V75 med jackpot på Kalmar og hele 29 284 832 SEK ekstra i sjuerpotten. Søndag kveld er det internasjonal V65 på Jarlsberg med dobbel jackpot og 1 074 884 SEK ekstra i sekserpotten. Stor jackpot er det også i fredagens V65-lunsj i Årjäng med 984 870 SEK ekstra i sekserpotten. Også i fredagens V65-omgang på Varig Orkla Arena er det jackpot med 390 904 kr ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder fredagen, så er det svensk "Midtsommar" og det medfører endrede spillefrister. V65-lunsjen i Årjäng starter riktignok til vanlig tid kl 12.45, men V64-omgangen på Hagmyren er flyttet til dagtid med spillestopp allerede kl 13.19. Det betyr at Varig Orkla Arena er alenebane fredag kveld og her er det offisiell åpningsseremoni og både internasjonal V65, V4 og V5 på menyen. NM for travtrenere er forøvrig hovedoppslag. V65-1 starter kl 18.55.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagens V65-lunsj på Årjäng. Her er det altså jackpot med hele 984 870 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp er som vanlig kl 12.45. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Snoken velger sin V65-banker allerede i V65-1 og den er helnorsk.

Mjølnerød leder hele veien
Det handler om formsterke 3 S.K's Ariel og Jan Roar Mjølnerød. Måtte riktignok strekke våpen for seiersmaskinen Bjørnemyr Tore på Bollnäs i sin siste start, men gjorde et strålende løp som toer på sterke 25.0/2140 meter. Har allerede vunnet fem løp på tolv starter i år og møter overkommelig motstand i dette løpet. 3 S.K's Ariel blir vår V65-banker i Årjäng.

Gode norske vinnersjanser også ellers
Det er ellers godt med norske vinnersjanser i denne jackpotomgangen. I V65-3/V4-1 skal Jan Roar Mjølnerød og hans 11 Svein Frost bryne seg på den gode svensken 8 Basisten, mens også 3 Arja Oda har vinnersjanse i det løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ove Bakkevold Reime blir favorittspilt med 6 Jetsun Dream i V65-4 og fireåringen jakter faktisk sin tredje strake seier denne fredagen. En klart motivert favoritt slik vi leser løpet.

Gundersen tar hjem eliteløpet
Et ganske bra eliteløp for varmblodshester avrunder V65-omgangen og 7 Gretzky B.R. jakter revansje for tapet i Åmål sist. Er så god fra start at teten er innen rekkevidde selv fra spor sju. I en utfordrende DD-omgang blir 7 Gretzky B.R. vår banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.