Gå til sidens hovedinnhold

Toppomgang i V64-spillet på Färjestad

En svært spennende V64-omgang venter i kveld. Vår hovedbanker var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut, og det var heller ikke vår alternative banker...

(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Färjestad byr på en svært spennende V64-omgang denne kvelden, og dette er en omgang med et solid potensial. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V64-3, og der må vi bare tro hardt på tet og slutt for 1 Thebankonbroadway. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Uncle Töll – Dukker opp etter en liten pause, og Andre Eklund har funnet en meget fin oppgave til sin springer. Blåser normalt til tet, og da skal det en god hest til for å plukke denne ned. Har vunnet 5 av 8 løp hvor den har gått i tet, og mot en særdeles overkommelig gjeng bør det faktisk komme en ny seier. Motivert favoritt som vi tror MYE på.

V64-2 : 7 Ivanhoe Jaam – Var fin i debuten, og den vant enkelt med krefter igjen da. Går nok en 15-tid, og klaffer det bare litt nedover startsiden så skal dette være en bra mulighet. PS. 1 Il Capitano Mearas – Gjorde jobben sin i debuten, og den blir TUNGT betrodd her. Vær dog litt OBS på at innersporet bak bilen på Färjestad ikke er det beste, og den blir fort overflydd om den ikke er ekstremt kjapp ut. Da er fort dette en storfavoritt i fare…

V64-3 : 1 Thebankonbroadway – Har vært litt småsyk, og den gjør en interessant start etter en liten pause. Rapportene på den er fine, og Andre Eklundh forventer en god innsats direkte. Husk på at denne jogget 14,5/2140mv fra dødens på en noe sugen bane tredje sist, og den går nok 14,0 fra tet om nødvendig. Lar seg rett og slett ikke fange fra tet?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 7 Julietta Doc – Var tapper fra dødens nest sist, mens den kom fulltanket til mål etter sene luker sist. Ligger veldig i skorpen, og den har altså vinnerform i kroppen. Får bare kusken til styringen så dukker den opp på foto, og den må helt klart tas på alvor i kveld, Slår til som en godbit?

V64-5 : 12 Fromheaven Idzarda – Hadde en VELDIG svak kusk i vognen sist, og fjerdeplassen etter deler av løpet i dødens må være bra. Nå har den fått den blåseren i kroppen etter pause, den er solid kuskeplusset, og med tempo er den mer enn god nok til å skrelle. SKAL MED PÅ ALT! PS. Er meldt med sko på alle fire, men det er den balansen den har vunnet flest løp på…

V64-6 : 1 Viktor C. – Har gått en gang i tet, og da ble det seier. Er kjapp ut med volte, den har trukket et perfekt spor, og her er nok Dagfinn Aarum på tetjakt. Viste bra form før den fikk seg en liten pause, men pleier å være godt forberedt etter slike opphold, og er nok det igjen i kveld. Dette kan fort dreie seg om tet og slutt… SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.