(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Dannero byr på en svært spennende V64-omgang torsdagskveld, og husk på at i kveld starter man V64-spillet litt senere. V64-1 blir sluppet avgårde klokken 21.06. Det er altså MILLIONJACKPOT i denne omgangen, og vi blir alt annet enn overrasket om dette gir bra betalt. Vår største bong til Kr.1 800 er uten bankere, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V64-1 : 4 Huddlestone – To hester skiller seg klart ut i innledningsløpet, og husk på at dette er et forsøk til en finale som blir kjørt senere på kvelden. Huddlestone ble sittende bom fast med krefter igjen nest sist, mens det ikke var enkelt å hente noe til slutt sist. Da ble det nemlig avsluttet i 08-fart… Er lynrask fra start, sporet er perfekt, og dette kan utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt. Hesten i mot er 2 Xanthis De Roi, og også den vil nok bli laddet mot tet. En av disse sitter normalt i tet, og da vinner også normalt en av disse. Vi tror nemlig ikke at det blir veldig kjøring så lenge det dreier seg om et forsøk.

V64-2 : 6 Algot Zonett – Var knallgod i nederlaget nest sist, mens den var helt OK sist. Har en passende oppgave foran seg i kveld, og dukker garantert opp på foto i et løp som dette. Med på bongen blir også 3 Soul Tan som var brenngod fra dødens sist, og som virkelig har funnet superformen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 2 Sundbo Grann – Dette er et HELSKUMMELT hoppeløp, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vi likte vår ide skarpt sist, og den spurtet skikkelig sterkt på et ledig innerspor da. Kom til mål med mye krefter igjen, og glem ikke at det løpet ble vunnet av Per Viking (stod 20m bak). Gikk 27,9/2140mv på det som var en noe krevende bane, og altså med krefter igjen. Blir livsfarlig her om det bare klaffer litt bedre. SE OPP! Glem heller ikke 1 Pysola som er milevis bedre enn raden, og som har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen.

V64-4 : 5 Pydin – Er et langskudd, men prøver likevel. Valgte tet sist, og fullførte egentlig klart bra fra den posisjonen. Er nemlig BEST med ryggløp, og spesielt over mellomdistanse. I kveld får den opp Magnus Djuse, og akkurat det synes vi er svært spennende. Får Pydin ryggløpet sitt, og leverer på sitt beste, ja, da kan den overraske. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 9 Bird Lane – Fullførte solid sist, og gjorde altså det med Florhed i «jolla». Nå er den solid kuskeplusset med Robert Bergh, motstanden er mildt sagt ikke hard, og skulle Bergh komme gjennom på startsiden her, ja, da er vi inne på at han sitter full fart direkte. Har normalt en meget bra sjanse. 3 Cobol Eternity – Har bare gjort fine løp på slutten, og holder en meget bra form. Har hatt en liten pause etter det siste løpet, men er bare formen på plass, ja, da gjør den seg ikke bort mot en småbillig gjeng. Motbudet.

V64-6 : 1 Run N’Cola – Ble aldri kjørt med av en passiv Mats Djuse sist, og den kom til mål med masse krefter igjen. I kveld sitter Magnus seg opp, og da blir det garantert laddet fra start. Er kjapp ut, og skulle det bli tet her, ja, da skal det en meget god hest til for å slå den. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.