(Nettavisen)

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss. Den innledes med en herlig V64-omgang med galopp fra Jägersro. I Sverige venter en interessant V75-omgang på Färjestad. Søndag kveld byr Momarken opp til "dans" med en flott internasjonal V65/V5-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Momarken det heretter skal handle om i denne artikkelen. Med internasjonalt spill blir det garantert solid omsetning i kveldens V65-omgang som har spillestopp kl 18.15. Det er også V5-spill, denne innledes i V65-4 og har spillestopp kl 19.20. Min V65-banker på Momarken i kveld dukker opp i V65-3.

Jakter sin femte strake seier
Det handler om 6 Alm Amdaman med sin faste kusk Robert Kruse. Den åtte år gamle vallaken har virkelig funnet seiersformen utover høsten og står med fire strake seire nå. Har stort sett vunnet disse løpene fra tet og peiler nok inn føringen tidlig i kveld, i og med at kun 1 Lystad Odin H. står på strek. Velkjørende Robert Kruse har stor tro på sin hest og det er forståelig. 6 Alm Andaman blir min V65-banker på Momarken søndag kveld.

Flott innledning i kveldens V65
En Oaks-bonus for fireårige varmblodshopper innleder kveldens internasjonale V65-omgang på Momarken og vinneren av løpet kan kvittere ut hele 50 000 kroner. 1 Alameda har fine forutsetninger fra strek og er vel en motivert favoritt. Men fra 20 meter tillegg venter tøff motstand, først og fremst fra 5 Hearts og 3 Lazy Beach. Jeg har litt vondt for å se 6 Dandelion Bonanza vinne løpet, men de fem øvrige blir med på V65-forslagene.

Ruttenborg skal gi favoritten kamp
3 Rockin Honey og Øyvind Ruttenborg står med tre strake andreplasser, men har tapt for gode hester i alle de tre løpene. I kveld blir Ruttenborg-traveren vesentlig mindre spilt enn favoritten 4 Happy So Easy i V65-2, men jeg tror Ruttenborg sitter tidlig i tet. Kan helt klare vinne løpet og ta karrierens første seier og settes knepent først foran den store favoritten.

Midtfjeld har beste hesten?
Overraskende nok blir 10 Helmin Skott og Tom Erik Solberg favorittspilt i V65-4/V5-1. Treåringen som trenes av Øystein Tjomsland har gjort tre fine løp, men ikke imponert veldig. 8 Rina C.K. blir min klare favoritt. Treårshoppa til svært dyktige Sverre Hjørnerød gjorde en flott innsats til fjerde i V75-2 på Bjerke sist tirsdag og landet på flotte 30.0/2160 meter da og hadde full fart inn i mål. Mye enklere motstand i kveld og et klart førstevalg for meg i V65-4//V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åpen poengjakt i V65-5
Svært varierende klasse er det på konkurrentene i V65-5/V5-2/DD-1. Løpet er stengt ved maks 300 startpoeng og det betyr mye formløst på farten. 12 Boots Hanson fullførte solid til tredje i et løp på Bjerke for snaue to uker siden. Møtte ganske gode hester i det løpet og mye billigere imot i kveld. Selv fra tolvtespor gir jeg femårsvallaken tipset i et svært åpent løp.

Gaveløp for Hamres yankee
Et eliteløp helt uten de store profilene avrunder kveldens V65-omgang og det er spor etter grunnlag. Med nær åtte millioner på konto, ble det derfor åttendespor på 8 Bill's Man og Frode Hamre. Yankeen har ikke vært som best de siste månedene, men mot denne type motstand trenger ikke Hamre-traveren heller å være på sitt absolutt beste. 8 Bill's Man blir min DD-banker på Momarken i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.