Gå til sidens hovedinnhold

Utfordrende millionomgang i V86-spillet fra Åby og Solvalla

Årets mest utfordrende V86-omgang? Ja, i kveld er det vrient, og det vil overraske oss mye om ikke det er duket for store kroner til de med riktig rekke. Du blir vel med oss i jakten på storcashen i kveld?

(Nettavisen)

Tipsene satt bra på Axevalla lørdagskveld, og undertegnedes store V65-bong til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. I Harstad søndagskveld ble det FIRE FEMMERE på storbongen på Eksperten til Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750), og denne bongen betalte ut meget solide Kr.23 480 i den uløselige V65-omgangen.

Objektene har også satt bra, og på Forus i går ble følgende servert i V75-spillet:

V75-3 : 6 Ingprins (Vår banker mot den nest tyngste favoritten i omgangen, Valle Birken) – Er en helbror til elitehesten Ingbest, og det er nok en traver som Team Tjomsland tror litt på som 4-åring. Gikk helt OK i debuten sist, men det er snart to mnd siden, og ingen bør bli overrasket om den senker seg mye i kveld. Øystein Tjomsland har nok hatt siktet litt innstilt på dette løpet, og med en spennende gjestekusk i Åsbjørn Tengsareid så kan ikke vi gjøre annet enn å tro mye på denne.

V75-4 : 10 Milan (Vår alternative banker mot den tyngste favoritten i omgangen, Åse Silje) – Har et gaveløp foran seg i kveld, og med den minste flyt så blåser den normalt en gjeng som dette. Spurtet sterkt ute i banen sist, og på klokken stod det 27,6 s 300m med krefter igjen. Så gikk den klart bra etter en grov galopp i et forsøk til Hoppe Derby nest sist, og det løpet ble altså vunnet av Monster Merete… Fjerde sist fullførte den meget fint bak Monster Merete/Valle Borka, og den har gjort mye fine løp på slutten. Er nå betydelig billigere ute, den står i springsporet på tillegget, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne. Lar seg neppe stoppe i en feilfri utgave. SPILLES!

V75-6 : 11 Gompens Hønk (Ensom A-HEST, og var kun et 4-valg i spillet) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er i en fantastisk form. Tapte mye på startgalopp nest sist, men gikk strålende i etterkant, og fikk to pluss i kanten av oss. Sist stod den 20m bak 5 Tysvær Mikkel/4 Karmøy Frøya, den tapte mye på galopp vel runden igjen, men kom nok en gang råsterkt tilbake. Viste da 24,5 den siste runden. Var i superform på samme tid i fjor, den blir ikke enkel å stå i mot om den bare skikker seg i kveld, og vi kan ikke gjøre annet enn å stormvarsle.

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

Sendingen begynner klokken 17.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Det er KREVENDE å være spiller i kveldens V86-omgang, og dette bør gi meget solid betalt. Flere av løpene er SVÆRT åpne, og det vrimler av vinnerkandidater. Vi banker 3 Kirsi Boko (V86-5), og er den som sist så skal det dreie seg om tidlig tet og slutt.

Våre tips denne kvelden er som følger:

V86-1 : 1 Niky Flax – Var noe tung etter pause sist, men fullførte uansett bra, og gikk 09,6 s 800m. Hadde nok svært godt av det løpet i kroppen, og den ventes forbedret til kveldens oppgave. Er kjapp fra start, og her er vi veldig inne på at det blir rygg leder på 3 Vikens High Yield. Får det dermed sydd opp, og skal ha en fin sjanse å avgjøre dette via siste indre. SPILLES! 3 Vikens High Yield – Ble knust av Born Unicorn sist, og det er klart at en slik opplevelse kan gjøre noe med psyken. Kommer her ut etter en liten pause, den får trolig tet, og leder normalt et løp som dette lenge. Motbudet.

9 Emoji –
Er en knallgod 5-åring, og den gjør nesten kun gode løp. Vant fra dødens på Forus sist, og var igjen bunnsolid. Skulle det bli kjøring så kan fort Flemming avgjøre dette med sin springer, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 3-9-10-6 C : 7-4-2-5-11-8

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

V86-2 : 1 Empire Garbo – Ser utrolig formsterk ut, og i kveld vil vel man prøve å kjøre for seier med denne? Dundret til tet sist, valgte så rygg leder, og ble siden sittende bom fast som fulltanket. Gangen før spurtet den sterkt innvendig, og kom til mål med krefter igjen. I kveld passer distansen bedre, den er kjapp fra start, og nå velger vel Adielsson å teste den foran? Kan lede hele veien… 9 Vae Victis Club – Har floppet i år, men på ren kapasitet er den BEST. Kommer nå ut etter pause, den skal gå på sin treningsbalanse, og har fungert fint i jobb. Får trolig et defensivt opplegg, men er såpass kapabel at den uansett kan vinne. Motbudet.

8 Algot Zonett – Er veldig tøff, og ordentlig bra på sitt beste. Kommer nå ut etter en treningspause, og rapportene er fine på den. Vær dog litt OBS at på 12 starter som den har kommet ut etter litt lengre pauser så er det blitt 0 seire, og den pleier å trenge løp i kroppen før den presterer på topp.

Vår rangering : A : 1 B : 9-8-4-3-7 C : 5-2-10-6

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

V86-3 : 1 Hannibal Face – Så helt klink ut sist, men feilet så i den siste svingen. Mulig at den ble litt skremt av en hest som galopperte på innsiden. Gangen før jogget den 13,6/2140ma på en regnvåt bane, og kom alene til mål. Er kjapp fra start, her blir det normalt tet, og da er dette hesten å slå. Lar seg rett og slett ikke fange? 5 Hulken Sisu – Ble tatt opp fra start i et forsøk til Derby sist, men avsluttet altså ordentlig bra, og på klokken stod det 09,4 s 800m med krefter igjen… Stall Hamre har gjort en solid jobb med denne, og selv om ikke oppgaven er optimal så er den såpass god at den kan runde til seier. Motbudet.

8 Custom Cheval –
40m tillegg = det skal normalt ikke gå. Vær dog uansett litt OBS på at dette er et lite felt, det vil trolig ikke bli kjørt hardt innledningsvis over velvoksne 3140mv, og Custom Cheval får normalt gratis kontakt. Gikk et voldsomt løp etter en grov galopp sist (feilet i en trang situasjon), og hentet ca 60m på brenngode Cicero T.G. etter denne galoppen. Custom Cheval kan muligens være på vei mot superformen igjen, og den er en tenkbar skrell om løpet sist ikke kostet mer enn det smakte.

Vår rangering : A : 1 B : 5-8-3 C : 2-7-6-4

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

V86-4 : 7 Arrivederci Face – Dette er et svært spennende løp for 3-åringene, og her er det mange som varsler om ambisjoner. Vår ide blir neppe mye spilt med en dårlig rad, men husk på at Adrian Kolgjini sender denne den lange veien ( Det tar ca 7 timer med hestebil, og det kun frem til Solvalla) pga han tror den kan vinne løpet. Kom ut etter pause sist, og feilet når den ble bakket ned. Gikk meget sterkt i kulissene etter galoppen, og på klokken hadde vi 13,7/1000m. Vi liker dessuten skarpt at den er solid kuskeplusset med Adielsson, hesten duger på kapasitet, og er helt klart verdt et forsøk som en tenkbar skrell. 2 Vinci Nice – Vant enkelt på Charlottenlund sist, og får mange tilhengere i totoen. Er ikke helt flekkfri i aksjonen sin, og vi stoler ikke fullt ut på denne storfavoritten. Har den dagen så kan den naturligvis vinne.

9 Weather Chart – Har gjort fine innsatser mot ganske gode hester på slutten, og er ikke så verst. I kveld letter man den fra jernsko til skoløs på alle fire, og det kan få en voldsom effekt om den takler det. Må ikke glemmes i hendene til Kontio.

Vår rangering : A : 7-2 B : 9-6-10-8-4-5 C : 1-11-3-12

I kveld er det duket for en meget spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

V86-5 : 3 Kirsi Boko – En eller veldig mange er spørsmålet her. Kirsi Boko vant enkelt fra tet på 11,8 sist, og den er i en fantastisk bra form. Her blir det trolig gratis tet igjen, den går en 11-tid, og da er dette hesten å slå. Er altså en svært motivert tipsener. 4 Mellby Happy – Har gjort to OK løp etter pause, og da har den vært ute i ganske tøffe omgivelser. Nå ser det motstandsmessig riktig ut på forhånd, sporet burde passe bra, og kusken er dessuten god. Motbudet.

1 Isan –
Har kun hengt med i to strake løp etter pause, og det er mulig at formen enda ikke er helt på topp. Imponerte veldig når den gikk 12,3 fjerde sist, og fra rygg leder/tredje innvendig så er den ikke ueffen om den finner tilbake til de taktene. Distansen kan fort vise seg å være et pluss. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 4-1-9-6-2-10-7-12-8 C : 5-11

V86-6 : 5 Felicia Zet – Ble passivt kjørt sist, og var ikke bunnskrapt i målgangen. Tredje sist fikk den en tøff reise, viste 11,8 s 800m, og fullførte meget sterkt. Her kan den muligens bli sluppet gratis til tet, og da er fort dette løpet over. Skulle den ikke innfri så er også dette løpet VIDÅPENT. 6 Roubine – Var foran Felicia Zet sist, og det med en grov galopp. Er svært kapabel, men dessverre håpløst ustabil. Er det naturlige motbudet, og en hest som må med om favoritten garderes.

11 Island Smart –
Spurtet meget bra etter et defensivt opplegg sist, og varslet en herlig form da. Glem heller ikke at den slo Felizia Zet fjerde sist. Kan overraske med tempo, og får stå som en klar outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 6-11-4-9-10-1-8 C : 3-2-7-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 7 Dekanen K. –
Kom ut etter pause sist, og gikk et meget sterkt løp etter en grov startgalopp. På klokken hadde faktisk vi 12,6/2600m. Gangen før var den meget god i nederlaget mot kanonen Festival Of Speed, og møter ikke en slik hest her. Vant hele fire løp i fjor, men har kun vunnet ett løp i år. I kveld kommer det vel årets andre seier? SPILLES! 9 Keely Queen ER – Er i en helt fryktinngytende form, og selv om den nå møter hingster/vallaker så er den ikke ueffen. Ble bortkjørt sist, og ble da sittende bom fast som absolutt fulltanket. Nest sist havnet den i en dårlig rygg, satt blant de siste mot oppløpet, men avsluttet fantastisk bra. Møtte da meget gode hopper. Står i et spennende smygspor nå, den har vinnerform i kroppen, og er verdt en tidlig markering på bongene.

10 Omega Superstar –
Er noe variabel, men det er en svært god hest i et løp som dette. Har vært ute i tøffe omgivelser to ganger på rappen, og løpet i kveld er noe billigere. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 9-10-3-5-8 C : 11-6-12-13-2-4-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 7 Champ Lane - Fikk startforbud pga urent trav sist, og den så rett og slett ikke noe bra ut. Fungerte heller ikke som best nest sist. Er en ordentlig bra hest om den bare fungerer, den er kjapp fra start, og dermed kan det bli tidlig tet. Må dog henge bedre i sammen før vi kan gå ALL IN på den. 5 Sidney Celeber – Var under pari sist, og man skylder da på den lange reisen. Har riktignok kun vunnet løp på Solvalla… Var god i nederlaget nest sist, og god til seier tredje sist. Er langt bedre i aksjonen kontra favoritten, og den må med på en tidlig gardering.

2 Bandido Gar – Er en annen som ikke er helt enkel, og den fungerte ikke som best sist. På ren kapasitet er den trolig best, men når den ikke har fungert i hele år så blir den kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 7 B : 5-2-8-11 C : 4-1-6-9-12-3-10

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.