Gå til sidens hovedinnhold

V75-fest på Forus - du kan vinne fire millioner

Utfordrende V75-omgang fra Stavanger, og i kveld spiller vi frekt i jakten på storcashen! Bankeren tror vi bare innfrir, og gjør det mot en tungt betrodd favoritt... Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V75-vurderinger?

(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.30 / V75-1 er i gang klokken 19.00


Tipsene satt bra på Axevalla lørdagskveld, og undertegnedes store V65-bong til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. I Harstad søndagskveld ble det FIRE FEMMERE på storbongen på Eksperten til Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750), og denne bongen betalte ut meget solide Kr.23 480 i den uløselige V65-omgangen.

Forus byr på en åpen, og spennende V75-omgang denne kvelden. Vi ble nødt å ta noen tøffe valg i denne omgangen, og våre bonger er av det frekke slaget. Når det gjelder kveldens beste banker så dukker den opp i V75-3, og vi garderer ikke 6 Ingprins. Var OK i debuten, men vil være mye forbedret i kveld, og vi tror ikke den taper om alt går riktig for seg. Våre fyldige tips er som følger:

I kveld er det duket for en meget spennende V75-omgang på Forus. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

V75-1 : 6 B.B. Terje T. – Innledningsløpet er ganske jevnt, og vi plukker med oss noen hester her. Ideen har gjort to sterke løp fra dødens på slutten, og holder flott form. Har gått med sko på alle fire over en lengre periode, men i kveld er den altså meldt skoløs. Det kan gi den et voldsomt kick, og den er derfor spennende i dette løpet. PASSES! 7 Professor Ø.K. – Er BEST, men har ikke hatt sitt beste år, og opptrer noe ustabilt i banen. Kommer nå ut etter en pause, og på sitt beste kan den blåse alt. DOBBELT A-VALG!

3 Flytin –
Gjør nesten bare gode innsatser, og i kveld vil nok hesten få sjokk. Blir nemlig voldsomt kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og her må man rett og slett være litt på vakt. Glem ikke at den fjerde sist var hakk i hel på 6 B.B. Terje T. fra likestart… Dette er løpets store outsider.

Vår rangering : A : 6-7 B : 3-9-4 C : 2-1-5-8

I kveld er det duket for en meget spennende V75-omgang på Forus. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

V75-2 : 10 Lucky Strongman – Har egentlig Rune Wiig snakket litt varmt om, men den har nok enda ikke innfridd som han har ønsket. Har gjort tre løp etter pause nå, og spurtet riktig så oppløftende sist. Wiig melder om en traver i fremgang, og får den bare aksjonen å stemme så kan den fort spurte ned en overkommelig gjeng som dette. OBS! 4 Gigant Stephen – Avsluttet positivt sist, og på klokken stod det 12,7 s 300m. Er noe variabel, men på ren kapasitet er neppe noen bedre enn den. Må med på en tidlig gardering.

7 Quintana O. –
Havnet utvendig sist, før den ble avløst vel runden igjen. Fullførte siden positivt, og var ikke langt bak Gigant Stephen da. Har et ganske høyt toppnivå, og med flyt kan den spurte ned samtlige. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 4-7-9-6-8 C : 1-3-2-5

I kveld er det duket for en meget spennende V75-omgang på Forus. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

V75-3 : 6 Ingprins – Er en helbror til elitehesten Ingbest, og det er nok en traver som Team Tjomsland tror litt på som 4-åring. Gikk helt OK i debuten sist, men det er snart to mnd siden, og ingen bør bli overrasket om den senker seg mye i kveld. Øystein Tjomsland har nok hatt siktet litt innstilt på dette løpet, og med en spennende gjestekusk i Åsbjørn Tengsareid så kan ikke vi gjøre annet enn å tro mye på denne. 9 Valle Birken – Senket seg tidsmessig mye til løpet sist, og den utvikler seg fint. Var veldig hardt betrodd når vi la ut våre tips, men vi er altså veldig usikre på om den kan hente tillegg på vår store ide. Blir derfor kun et 2-valg, men som må med på gardering av Ingprins.

4 Sundar –
Stod til 1,2 i debutløpet, og det forteller oss at Wiig har nok vært enormt HAPPY med denne i trening. Vant enkelt da, og var ikke tom i mål. Kommer nå ut etter pause, og kan garantert bedre tidsmessig enn sist. Spennende skal det også bli å se den skoløs på alle fire for første gang. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 9-4-7-3-2-8 C : 5-11-10-1

I kveld er det duket for en meget spennende V75-omgang på Forus. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.1 000

V75-4 : 10 Milan – Har et gaveløp foran seg i kveld, og med den minste flyt så blåser den normalt en gjeng som dette. Spurtet sterkt ute i banen sist, og på klokken stod det 27,6 s 300m med krefter igjen. Så gikk den klart bra etter en grov galopp i et forsøk til Hoppe Derby nest sist, og det løpet ble altså vunnet av Monster Merete… Fjerde sist fullførte den meget fint bak Monster Merete/Valle Borka, og den har gjort mye fine løp på slutten. Er nå betydelig billigere ute, den står i springsporet på tillegget, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne. Lar seg neppe stoppe i en feilfri utgave. SPILLES!

4 Åsa Silje –
Fikk alt sydd opp i comebacket sist, men viste uansett en voldsom speed, og på klokken stod det 23,6 s 300m. Møter nå MYE tøffere motstand, den må trolig gjøre en god del mer selv i løpet, og vi kan ikke ranke den høyere opp enn et 2-valg. 2 Brenne Bella – Fullførte fint sist, og dette er en traver som ligger litt i skorpen. Er behandlet etter det siste løpet, Svein Ove Wassberg føler seg ikke helt slått på forhånd, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 4-2-9-6-12 C : 8-11-1-7-5-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 2 G. Tore – Har ikke innfridd, men i et løp som dette må sjansene være store. Har fått to løp i kroppen etter pause, og viste 27,6/1900m etter en grov og håpløs startgalopp sist. Har både fart og kapasitet til å leke hjem et løp som dette, men vi er fortsatt noe usikre på hvor «hard» den er i skallen. Skal stå soleklart først, men vi tør ikke å banke den før den opptrer mer stabilt. 3 Svenn Ø.K. – Er som Ø.K.-hester flest ikke helt å stole på, men den er bra på sitt beste, og med flott form så er det den vi frykter mest. Motbudet.

9 Kolnes Borken –
Har en rad som skulle tilsi store fremganger på Øvrevoll, og den er i det hele tatt veldig ustabil. Nå har de gjort litt endringer på den, prøveløpet var positivt, og feilfritt er den god nok til å overraske. Løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 3-9-7 C : 6-8-4-1-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 11 Gompens Hønk – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er i en fantastisk form. Tapte mye på startgalopp nest sist, men gikk strålende i etterkant, og fikk to pluss i kanten av oss. Sist stod den 20m bak 5 Tysvær Mikkel/4 Karmøy Frøya, den tapte mye på galopp vel runden igjen, men kom nok en gang råsterkt tilbake. Viste da 24,5 den siste runden. Var i superform på samme tid i fjor, den blir ikke enkel å stå i mot om den bare skikker seg i kveld, og vi kan ikke gjøre annet enn å stormvarsle. 7 Etne Spretten – Taktet sterkt om etter sene luker sist, og kom til mål med krefter igjen. Da skal man være klar over at den møtte bedre hester enn dette. Er billigere ute her, og fortsetter den sin fine fremgang fra sist så er den god nok å skrelle for dyktige Tengsareid.

3 Prinsen –
Fullførte helt OK mot betydelig bedre hester enn dette sist, og på ren kapasitet duger den. Er nå tilbake hos eieren, og det kan fort gjøre slik at humøret stiger ytterligere. Er kjapp fra start, den står i et bra spor, og er vår outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 7-3-8-5-4 C : 9-6-1-2-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 3 One More Time – Interessant finale med en god del ordentlig bra hester i grunnlaget. Favoritten er uansett motivert, og blir det gratis tet her så burde fakta dette løpet være over. Avgjorde enkelt sist, og var ikke tom over mål. Klar tipsener. 10 Myamazingdream – Leverte en sterk avslutning sist, og tapte kun for tøffingen Rittmester Hill. Har løftet seg etter at den ikke innfridde i fjoråret, og den er alt annet enn ueffen om favoritten skulle være noe under pari. Motbudet.

6 Kissmymuscles –
Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det kan virke som om den har trengt noen løp etter oppholdet. Har nemlig slitt med å finne superformen. Oppgaven i kveld er interessant, den får opp svært dyktige Dalen, og med en smyger og luker til slutt så er denne god nok å overraske. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 10-6-9-12-8-5-2 C : 1-11-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.