Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny suksess i Gävle

I Gävle sist ble Kr.960 til Kr.28 557! Nå er vi sugne på mer! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V64-vurderinger?

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle står for kveldens V64-omgang, og det blir kaldblodsfest med hele fem kaldblodsløp i denne omgangen. Vi låser de to siste løpene med 2 x 2 på den største bongen, og skal til lukene med følgende godbiter:

V64-1 : 1 Theofaksa – Er MILEVIS bedre enn raden, og snart må vel denne få vinne et løp? I V75’en sist kom den via sporene knappe runden igjen, så skummel ut, men feilet så tidlig på oppløpet. Hadde vært på foto uten den galoppen, og tidsmessig hadde den landet på 26,0/2140mv. Til denne starten rykker man skoene fremme, og slikt liker vi på «kaldinger» som ofte kan slå seg litt på knærne. PASSES!

V64-2 : 1 G.G. Svea – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den ligger veldig i skorpen. Feilet tidlig sist, og havnet sist innvendig. Kom via sporene med langt frem i den siste svingen, og spurtet bra i kulissene. Klokken vår viste da 27,2 s 500m med krefter igjen. Kan nok 28,5-29 på distansen, og den er en tenkbar skrell om den bare skikker seg. OBS!

V64-3 : 6 Bäcklös Faron – Er feltes beste hest, og den gjør en svært spennende start etter et lengre skadeavbrekk. Rapportene er OK, og vi tror aldri at man hadde valgt å starte den direkte i et slikt løp som dette om man ikke hadde vært fornøyd med den i jobbene. Er verdt et forsøk direkte da det faktisk er ganske fin odds på den i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 8 Egge Piril – Er en traver som vi holder HØYT på ren kapasitet, og den var smellfin under sal sist. Debuterte da i ny regi, og vi likte virkelig det vi fikk se. Distansen i kveld er kun et pluss, og det skal bli spennende å se den i hendene til Magnus Djuse. Skal ha en stor sjanse å runde denne overkommelige gjengen om den fortsetter der den slapp sist, og på vår rank står denne frekkisen klart først.

V64-5 : 8 Margareta Tooma – Har ikke gjort mange feil på slutten, og virkelig levert varene. Rapportene er også meget fine på den, og den blir nok en av kveldens tyngste favoritter. Har en bra sjanse, men vi vil ha med oss 3 Bellatrix Club på de litt større bongene. Denne er nemlig svært grunnkapabel, og den er i superform. Med spor innenfor favoritten så lukter det et offensivt opplegg, og da kan fort dette bli jevnere enn hva mange tror på forhånd…

V64-6 : 3 Gorm – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og nå har den funnet storformen. Avgjorde sikkert etter en avslutning i 20-fart sist, og den var knallgod til seier da. Gangen før ble den spurtet ned på streken, men gjorde uansett et bra løp. Dette ser riktig ut på forhånd, og det er en motivert tipsener i finalen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.