Gå til sidens hovedinnhold

Vi tyr til dobbeltbanker i søndagens V64-galopp på Jägersro

Det er fine penger i luften i søndagens V64-galopp på Jägersro.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss og det sportslige og spillemessiger høydepunktet er uten tvil V75-omgangen på Solvalla med semifinaler i Breeders Crown. I tillegg er det stor V65-jackpotomgang på Jarlsberg søndag kveld med hele 538 503 SEK ekstra i sekserpotten. Søndagen innledes med en flott V64-omgang fra Jägersro galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om søndagens galopp på Jägersro. Spillestopp i V64 er som vanlig kl 12.20. V4-spillet som innledes i V64-3 har spillestopp kl 13.07. Vi fant ingen god banker i V64-spillet denne søndagen og går for en dobbeltbanker i V64-3.

Vi er inne i en årstid hvor det ikke alltid er så lett å vurdere galopphestene. Det settes vinterpels, og en del hester faller ut av form, særlig de som har startet mange ganger. Men vi prøver oss med et par hester i god form, som vi håper holder stilen en stund til. Feltene er ikke så store, men vi så jo på Øvrevoll i går at det blir riktig god utbetaling selv om feltene er små. V4 betalte ut hele 59 133 kr på Øvrevoll torsdag og flotte penge ble det også i V5 der det ble flott klaff for vårt systemspill.

15 691 kr i utbetaling på V5-systemet på Øvrevoll torsdag 21.oktober
Det smalt både i V5-3 og V5-5 på Øvrevoll torsdag. Sjuendevalget Like A King vant i V5-3, mens åttendevalget Mestre Dos Magos vant i V5-5. Vi kom ikke i land på de flate bongene, men systemspillet med fire andeler a kr 750 satt klokkerent og betalte altså tilbake flotte 15 691 kr.

Når det gjelder søndagens V64-omgang på Jägersro fant vi ingen god banker i V64-spillet og går for en dobbeltbanker i V64-3.

Vårt lås blir 4 Pjerrot og 5 Fast Forward i V64-3/V4-1. Førstnevnte viste fine takter sist etter et par svake innsatser på gress. Fast Forward svarte til navnet i debuten, og vi tror de to gjør opp. Vi bruker også denne duoen som vår dobbeltbanker i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V64-1 kan 2 Stella Grande ta andre strake. Vant sikkert sist, og motstanden er omtrent som i seiersløpet. Men helt til å stole på, er hun ennå ikke.

V64-4 og V64-5 er de to mest krevende løpene, ihverfall på forhånd. 6 Powerhouse i V64-5/V4-3/DD-1 vant lett på onsdag. Men motstanden er hardere, distansen en annen og oppholdet kun fire dager. Seieren var dog lett, så det blir vårt førstevalg. 5 Primacor er bra for tiden, og vår luring er 8 Nemuranthes. Er en typisk vår- og høsthest, og formen fra tidligere på sesongen kan være god nok.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V64-6/V4-4/DD-2 er det også jevnt. 9 Lucy in the Sky spurter ofte bra spor ute i banen, og hun blir vår knepne favoritt.