DRAMMEN: Togtrafikken vil være stengt i perioden fra kl. 04.00 lørdag 10. oktober til 02.00 mandag 12. oktober. Da skal det utføres nødvendige arbeider ved sporene på Gulskogen, i forbindelse med den pågående byggingen av nytt dobbeltspor mellom Drammen og Kobbervikdalen.

Bane Nor skriver i en melding til beboerne at ingen av arbeidene ventes å overstige støygrensene, verken natt eller dag.

Gravemaskin

– Det er en liten gravemaskin som skal være i drift, i tillegg til et arbeidstog på dagtid lørdag. Natt til søndag er det nedsetting av kummer med gravemaskin. Arbeidene er svært begrenset med hensyn til støy, uttaler prosjektleder for utbyggingsarbeidet i dette området, Eirik Korsnes.

Han minner om målet med den store oppgraderingen jernbanen: Passasjerene på Vestfoldbanen vil få kortere reisetid, flere avganger å velge i og bedre punktlighet fra åpningen av nye dobbeltspor i 2025.

Buss for tog

Siden togstrekningen mellom Drammen og Gulskogen blir stengt, vil Go Ahead kjøre til og fra Kongsberg på Sørlandsbanen, og buss for tog mellom Kongsberg og Oslo.

Også på strekningen Drammen-Skien pågår det arbeider flere steder, og Vy tilbyr alternativ transport der.

LES OGSÅ: