DRAMMEN: Tirsdag kveld melder TV 2 at Molde har lagt inn et bud på nærmere 15 millioner kroner på Strømsgodsets midtbanespiller Tobias Fjeld Gulliksen.

Begge budene skal imidlertid ha blitt avslått, bare et drøyt døgn før overgangsvinduet stenger.

Leder for sport og spillerlogistikk i Godset, Jostein Flo, har ikke besvart Drammens Tidendes henvendelser tirsdag kveld. Daglig leder Magne J. Nilsen svarer at han ikke har noen kommentar til overgangsryktene.

Molde sikret nylig spill i conferenceligaen, som alene gir klubben 35-40 millioner kroner. I tillegg venter klubben enda et pengedryss på grunn av videresalget av den tidligere Molde-spilleren Fredrik Aursnes fra Feyenoord til Benfica.

Molde havnet i samme gruppe i conferenceligaen som Gent, Shamrock Rovers og Djurgården. Tidligere Godset-spiller Gustav Wikheim spiller for den svenske klubben.

Puljespillet i conferenceligaen spilles over seks torsdager i perioden 8. september til 3. november. De åtte gruppevinnerne i conferenceligaen er sikret plass i åttedelsfinalen. Puljetoerne skal ut i et omspill mot utslåtte lag fra europaligaen om de siste billettene til første utslagsrunde.

Kan bli største salg på mange år

Salget av Lars-Jørgen Salvesen til Bodø/Glimt i sommer hadde en totalramme på 13 millioner kroner, etter det Drammens Tidende erfarer.

Dersom Gulliksen blir solgt for de summene som det nå ryktes at Molde har lagt på bordet, blir det det største salget til Strømsgodset på flere år.

Drammensklubben har vært i en presset økonomisk situasjon de siste årene, og daglig leder Magne J. Nilsen har vært helt tydelig på at det er viktig med gode salg i sommerens overgangsvindu.

– Dette gir oss økt økonomisk forutsigbarhet som er nødvendig for å opprettholde en god sportslig satsing, uttalte nylig Nilsen.