Hei Jonas Gahr Støre,

Håper du hadde en fin julefeiring og at du koste deg sammen med dine. Håper at du og familien hadde det godt og varmt hjemme, i stua, på kjøkkenet og på badet, eller på hytta.

Mange av oss hadde det nemlig ikke bra, Jonas. Det er selvfølgelig mange årsaker til hvorfor mange av oss ikke har det bra, men nå har det blitt enda flere som ikke har det bra, i Norge.

Årsaken er strømprisen, Jonas!

Mange av oss er barn, mødre, fedre, ja hele familier utover det ganske land i Norge, som opplever en strømpris-krise. Mange av oss hadde ikke en fin julefeiring. Mange av oss hadde ikke en varm stue. Mange av oss kunne ikke kjøpe inn mat til jule -og nyttårsfeiring. Mange av oss hadde ikke lys på juletreet. Mange av oss kunne ikke ta en varm dusj.

Mange av oss har det ikke bra fordi vi må spare til strømregningen.

Mange av oss forstår at det ikke er sittende regjering som ene og alene har ført Norge inn i en strømpris-krise. Men mange av oss forventer at sittende regjering ved statsministeren, deg Jonas, tar grep som gir alle husstander i Norge en rimelig strøm, normal -og forutsigbar strømpris, sommer som vinter.

Mange av oss forstår ikke Arbeiderpartiets slagord: «Nå er det vanlige folks tur. Mer felleskap. Mindre forskjeller.»

Mange av oss vanlige folk føler kun at det er nå «det er vanlige folks tur» til å lide, til å fryse, til å sitte i mørket selv om det er mørkt og kaldt ute.

Til din opplysning var tilstanden per 30.12.2021 slik at vi som bor i Sør-Norge hadde Europas dyreste strømpris på 1.39 kr/KWt, mens resten av den norske befolkning levde fint med 0.54 kr/KWt.

Jonas, kan du forklare hva som er feil og hva du som statsminister har som plan for å bringe Norges befolkning ut av strømpris-krisen?

LES OGSÅ: