Strømsgodset jakter poeng i bunnstriden

Strømsgodset tar imot Haugesund søndag kveld. Kan de marineblå ta sin første seier siden august?

DEL

DRAMMEN: Tapsrekka begynner å bli lang for Godset, som ligger på kvalikplass på tabellen. Faktum er at drammenslaget ikke har vunnet en kamp siden august. Da vant de mot Haugesund på bortebane. Denne gangen kommer Haugesund til Marienlyst – kan Mikkel Maigaard og co. snu den nitriste trenden mot et lag de har god statistikk mot?

Disse SIF-spillerne starter søndag: Viljar Myhra, Lars Vilsvik, Niklas Gunnarsson, Sondre Fosnæss Hanssen, Halldor Stenevik, Herman Stengel, Johan Hove, Mikkel Maigaard, Moses Mawa, Lars-Jørgen Salvesen, Valdimar Ingimundarson.

Sist gang de to lagene møttes endte det altså med seier til SIF. Matchen endte 3-2 til Godset, og var en opptur for det besøkende laget fra Drammen. Johan Hove, Mikkel Maigaard og Lars-Jørgen Salvesen scoret alle hvert sitt mål i sommervarmen på Haugesund stadion.

I dag, med kun noen serierunder igjen, er det stor forskjell på lagenes utgangspunkt. Haugesund er trygt plassert på 9. plass på tabellen med sine 35 poeng, og har lite å spille om. Strømsgodset er som kjent i en kritisk posisjon med sin 14. plass og 24 poeng.

Oppgjøret går av stabelen på Gamle gress og starter klokken 17:00.

Artikkeltags