Kim sykler fra Svelvik til Gardermoen

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kim Underberg Rolund fra Svelvik veddet mot at fotballaget FC Barcelona skulle gå videre i Champions League. Nå sykler han fra Svelvik til Gardermoen.

DEL

SVELVIK/OSLO: – Det går overraskende bra, sier Kim Underberg Rolund fra Svelvik på telefon fra Sjølyst marina i Oslo der han har pause tirsdag formiddag klokka 9.30.

4,5 timer brukte han på sykkel fra Svelvik til Oslo, og det er han godt fornøyd med. Målet er flyet på Gardermoen tirsdag kveld.

Følgebil med godt humør

8. mars, da FC Barcelona møtte Paris Saint-Germain på hjemmebane, la Rolund ut denne meldingen på mikrobloggtjenesten Twitter:

«Går Barca videre i Champions League på bekostning av PSG i kveld. Da skal jeg sykle til Gardermoen, ta flyet til Barca og se neste CL kamp!»

24-åringen fortalte til Drammens Tidende dagen etterpå at han ikke tenkte før han la ut meldingene, men at når man har sagt A, så må du gjøre B.

– At jeg aldri lærer! Men jeg er såpass sta at han man sagt A, så må man vel gjennomføre også, sier han om veddemålet da han har pause på Sjølyst marina.

Han satte seg på sykkelsetet klokka 5.15 i morges, og har en følgebil med som bidrar med mat og drikke underveis i løypa.

– Og godt humør, sier syklisten.

LES OGSÅ: Nei takk til utepils – ja takk til iskrem

Utfordringen er å nå flyet

Han hadde ikke mye sykkelerfaring da han skrev meldingen på Twitter i mars, så for å lade opp har det blitt noen turer med kompiser forteller han, men aldri en så lang tur som den han har lagt ut på nå.

– Hvordan går det med beina?

– Det er helt jævlig, sier han klokka 9.30 mens han tar en rast i Oslo.

Målet er Gardermoen:

– Den største utfordringen er å rekke flyet klokka åtte, sier han.

Flyet skal ta han til Barcelona.

Oppdatering: Og klokken halv seks får DTs journalist melding om at Kim har kommet frem til Oslo lufthavn - altså i god tid til flyet.

LES OGSÅ: Kaldt påskevær ga middagsboom

Artikkeltags