DRAMMEN: Fredag fikk politiet melding om brann i en lagerbygning, Nøsted Self Storage, på Glassverket. Da opplyste Vegtrafikksentralen til Drammens Tidende at en strekning på rundt 500 meter langs fylkesvei 319 mellom avkjøringene til Hans Tordens Gate og Veveribakken ble stengt. Altså på nedsiden av det aktuelle lagerbygget hvor det fortsatt er en pågående brann.

– Politiet og brannvesenet besluttet å opprette en sikkerhetssone. Det er enn så lenge usikkert når veien åpner. Det er opp til nødetatene, fortalte trafikkoperatør Marita Bakke Bø til Drammens tidende ved 18-tiden fredag kveld.

Klokken 18:35 skriver imidlertid Sør-Øst politidistrikt på Twitter at Svelvikveien er åpnet i begge retninger, og at brannvesenet har god nok kontroll på brannen til at veien kan åpnes.

På grunn av sikkerhet

Operasjonsleder Inge Landsrød opplyste klokken 18.05 til Drammens Tidende at det var uvisst hvor lenge strekningen kom til å holde stengt, men nå er den altså åpnet igjen. Han fortalte at stengningen var av hensyn til sikkerhet.

– Det er besluttet å stenge denne delen av veien for at utrykningskjøretøy skal komme frem. Av sikkerhetsgrunner er det heller ikke ønskelig at folk kommer inn på området. Det er blant annet mye røyk på stedet, sa operasjonsleder Inge Landsrød.

Klokken 19.26 opplyser politiet at brannen nå er å anse som slukket, og at det pågår etterslukking og utlufting på stedet.

– Det er ikke meldt om noen skadde utover de to som er sjekket ut av helse på stedet.

LES OGSÅ: